O delegație japoneză a vizitat portul Constanța, care a rămas fără manager

O delegație japoneză a vizitat portul Constanța, care a rămas fără manager(855)


Astăzi, o delegaţie japoneză din care au făcut parte reprezentanţii Autorităţii Portului Nagoya şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a oraşului Nagoya au vizitat portul Constanţa.

Delegaţia japoneză a fost condusă de Jiro Takahashi, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Nagoya şi a fost întâmpinată la sediul Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa de directorul Comercial, George Gabriel Vişan, şi directorul Infrastructură, Alexandru George Iorov. Managerul Lucian Băluț, care a cerut revocarea din funcție, nu a fost prezent.

Alături de conducerea Camerei de Comerţ şi a Autorităţii Portului Nagoya, din delegaţie au făcut parte oameni de afaceri de la corporaţii japoneze importante: Fujitrans, Mitsubishi, Toyota Tsusho, Nippon Express, Millenium Shipping, Meiko Trans, Isewan Terminal Service, Mitsui and Co, etc.

Conducerea CN „APM” SA a prezentat oaspeţilor japonezi facilităţile portuare investiţiile în derulare, cele de perspectivă şi oportunităţile pe care le oferă Portul Constanţa.
Interesul acestora este de a pune bazele unor noi relaţii de colaborare cu Portul Constanţa şi de a identifica posibilităţi de investiţii în infrastructură şi logistică.
Delegaţia a făcut o vizită de documentare în port la bordul navei „Anghel Saligny”.

 
jooble.org