HORIA și PROTESTATARII

HORIA și PROTESTATARII(2201)


Spun unii că a fost bătălie mare pe invitații la nunta fiului domnului Liviu Dragnea, care s-au împărțit ca pâinea caldă în București, Constanța și în alte organizații de bază ale PSD.

Dintre toți, a surprins, prin comportamentul său ciudat, chiar foarte ciudat, Horia Constantinescu, comisarul încărcat de fapte de vitejie, poate prea încărcat, de la Protecția Consumatorului.

Ca unul care pozează în comisarul modest și incoruptibil, mă așteptam să vină la Palatul Snagov cu Trabantul ultimei generații al omului de afaceri Mohammad Murad, mai nou, candidat la funcția de edil șef al orașului Constanța.

Singurul exemplar care se mai găsește pe teritoriul plajei amenajate de cunoscutul om de afaceri arab, dar, din păcate, vare nu s-a aflat și în atenția lui Cattani, după cum i se mai zice.

Cert este că domnul Horia Constantinescu s-a numărat printre sutele de “gură cască” prezenți la nunta liderului PSD, ceea ce a produs multă invidie printre cei care nu au fost invitați de Dragnea!

Deși se prezintă ca fiind tuns și popular, Horia Constantinescu a apărut la Palatul Snagov îmbarcat la bordul unei mașini de lux, un Mercedes de culoare neagră, de Bonton, deh, cu șofer la volan.

După cum poate fi văzut și analizat într-un filmuleț prezentat pe facebook, domnul Horia, de la OPC, devine foarte nervos și arogant când mașina cu care se deplasează se apropie de protestatari.

E clar că nu agrează prezența gălăgioasă a intrușilor care tulbură liniștea și farmecul nunții fiului domnului Dragnea și buna sa dispoziție personală. Ca și plăcerea domnului comisar de a participa la un moment festiv de care alți pesediști nu au parte…

Sictirit până la lacrimi, cu experiența acumulată în relația cu familia lui Adrian Năstase, fosta-i, lele, cât ai fost, comisarul Horia a ripostat, într-o manieră personală, împotriva protestatarilor.

Stăpânindu-și cu greu nervii și indignarea, a aruncat spre ei o coală mare de hîrtie.

Horia a făcut dovada îndemânării sale în materie de procese verbale și controale la pungă, ca și cum ar fi efectuat un control de rutină direct din Mercedesul cel negru și de lux…

Dacă s-ar fi aplecat peste portieră, aș fi fost tentat să cred că se bagă într-o ladă frigorifică, pentru a scoate la vedere marfa expirată…

Dar protestatarii nu erau expirați. Dimpotrivă.
Pot spune cei care chiar că protestele lor sunt justificate și la zi.

Dar lui Horia nu-i plac criticile și protestele îndreptate împotriva lui și a acoliților săi.

El mi-a cerut să scot din ziarul nostru un pamflet, simțindu-se vizat!

Mă mir că nu le-a cerut protestatarilor să ardă întreaga lor arhivă!

 
jooble.org