MEDGIDIA: PRINTRE PRIZONIERII COALIȚIEI -FUSTA LUMINIȚEI-

MEDGIDIA: PRINTRE PRIZONIERII COALIȚIEI -FUSTA LUMINIȚEI-(2717)


Armata de slugoi ai PSD, incluzându-i aici și pe unii dintre susținătorii infantili ai doamnei viceprimar Luminița Vlădescu, care se țin după fusta ei, au reușit să izoleze Medgidia de lumea bună.

Prin contribuția lor inestimabilă în materie de ură și prostie, au făcut din Medgidia o adresă de care fug toți investitorii.

Cine are nevoie de belele cu intriganți de tot felul, cu scandalagii care refuză dialogul civilizat?

Au sperat că, procedând astfel, îl vor discredita pe primarul Valentin Vrabie, dar lumea nu este atât de proastă cum cred ei…

Gesturile ieftine și acțiunile lor primitive îndreptate împotriva primarului s-au răsfrânt asupra orașului, față de care și dumnealor au mari răspunderi.

Mă mir că domnii consilieri, unii de ani de zile pe diverse funcții importante, nu cunosc acest lucru!

Roata se învârte, mai ales în politică!
Au mai sperat dumnealor că, transformând Consiliul Local în tonomat, care cântă doar cu fise pesediste, îl vor compromite pe primar, dar s-au înșelat amarnic…

Lumea nu este chiar atât de proastă încât să corespundă dimensiunilor lor de gândire și filozofie personală.

Atâta timp cât se menține starea de incertitudine și suspans, întreținute și de comentariile tâmpite ale unor păreriști, în fapt, activiști cu norma în slujba PSD, de fapt, a șefului PSD Constanța, e firesc ca nimeni să nu mai investească în acest oraș.

Contează foarte mult și recomandările unor mahări importanți, Țuțuianu, Palaz etc., dar ei sunt pesediști...

Presupun că gașca pesedistă a doamnei Vlădescu își freacă mâinile de fericire.
Au reușit să pună Medgidia pe butuci!

Consiliul Local funcționează după bunul plac al consilierilor acestui partid și a acoliților săi din ALDE și PNL.

Ce a ajuns și PNL ?
A nu știu câta spiță de la roata PSD!
E de necrezut cât de mult pot să coboare unii pe scara valorilor!

Domnul Iordache, fostul primar liberal al orașului, spunea că nu vrea funcții de conducere pentru domnia sa.

Aiurea.
Nu l-am auzit să blameze în nici un fel atitudinea slugarnică a colegilor săi de partid față de PSD!
Dacă vreți, chiar față de Luminița Vlădescu!
Afară de gura mare cu care se răstește la primar, încercând să-l provoace, care sunt calitățile domniei sale ca lider al unui partid?

Ce îi determină pe unii consilieri să tremure în fața domniei sale și să se înscrie în “Coaliția fustei Luminiței”?

O parte din aceste răspunsuri le găsiți în excelentul articol, despre Luminița Vlădescu, publicat, recent, de Constantin Cumpănă.

Doar faptul că promovarea femeii este o farsă de zile mari lansată de Liviu Dragnea, care nu știe ce să mai inventeze ca să nu intre la apă în văzul lumii?

Prin atitudinea manifestată față de situația în care se află orașul Medgidia, PSD a demonstrat din nou că nu-i pasă de locuitorii acestei așezări.

Pentru acest partid, este mult mai important să-l desființeze cumva pe primarul Vrabie, care face o cu totul altă politică economică față de oraș.

În primul rând, dumnealui îi pasă de oraș și asta se vede de la o poștă. PSD vrea să controleze politica apei în teritoriu, care nu se lipește cu cea a primarului.

Dacă lucrurile stau așa, trebuie elimnat cu orice preț. Chiar cu prețul identității unui oraș întreg.

Unde se regăsește cetățeanul din Medgidia în politica PSD, reprezentată autoritar și de Luminița Vlădescu în teritoriu? Nicăieri.

Acum, îi convine că niște anonimi o susțin ca să se răzbune, într-o chestiune personală, pe primar.
Dar doamna Vlădescu nu crede că, într-o zi, va trebui să justifice atitudinea sa indiferentă față de oraș, pentru că vendetele politice nu sunt de bun augur.

Medgidia este victima prizonieratului pesedist impus de cei care vor să-i plătească primarului polițe cu orice preț. Inclusiv cu prețul desființării orașului Medgidia, un oraș aflat la capătul răbdării.

De ce?
Pentru ca politicienii să desființeze un primar independent care le stă în gât și care nu vrea să se alinieze cu cei care urmează cu sfințenie fusta doamnei Vlădescu!

De ce este doamna vice atât de disperată?
Păi, PSD-ul condus de Felix Stroe, care vrea capul lui Vrabie, începe să-și piardă răbdarea…

E în plină desfășurare o nouă tentativă de compromitere a edilului șef al Medgidiei. Compromiterea tuturor inițiativelor care au o legătură directă cu organizarea referendumului.

Ținând Medgidia prizonieră în propria sa casă, PSD face tot ceea ce îi stă în putință să discrediteze ideea de referendum.
Vrea ca totul să pară o pierdere de vreme contabilizată în dreptul primarului.

Pe altă pistă a dezinformărilor, alți slugoi, dintre cei cu pix în buzunar, ca să țină evidența, se înghesuie să acrediteze ideea că Vrabie ar vrea să renunțe la planurile sale privind dizolvarea Consiliului Local Medgidia.

O șmecherie ieftină, ca, de altfel, întreaga lor existență, prin care cetățeanul să înțeleagă că primarul este un laș care își trădează cu ușurință tovarășii de drum…

Sigur, dumnealor, niște bieți clevetitori, profită de imobilismul pesedist al instituțiilor care ar fi trebuit să se pronunțe în privința referendumului.

Surprinzător, chiar noul prefect, care, la investire, poza în fată mare, prelungește nejustificat momentul decizional în această privință!

S-au scurs destule zile de la festivitatea numirii sale în postul de prefect al județului Constanța și cred că a beneficiat de timp suficient ca să se acomodeze cu noua sa funcție. Mai ales că pozează în independent și ar trebui să nu se simtă încorsetat în preajma celor de la PSD.

Asta, zic, dacă nu cumva vrea să ajungă și dumnealui ministru! Cine pune capul primarului Vrabie pe tava generalului se poate pricopsi cu o funcție importantă!

Promovarea lui Dobre ca ministru al Turismului ne-a demonstrat că orice este posibil. Continui să cred că bucuria afișată de Claudiu Palaz, după numirea noului prefect, a fost doar un gest teribilist al celui care se numără printre contestatarii referendumului de la Medgidia și susținătorii languroși ai doamnei viceprimar Luminița Vlădescu...
jooble.org