MOHAMMAD MURAD NE-A ARĂTAT TURISMUL ADEVĂRAT...

MOHAMMAD MURAD NE-A ARĂTAT TURISMUL ADEVĂRAT...(1408)


Se întâmplă să ai și ghinion pe litoral.
Nu musai ghinionul clasic de care avem toți parte, o pisică neagră, o zi de vineri, în data de 13, cucuveaua auzind. etc.

Ghinionul despre care vorbesc seamănă cu un ospătar prost dispus, care nu are chef de treabă, căruia îi cântă cucul în cap, uneori, puțin obraznic, acru precum lămâia stoarsă bine, bine…

Ghinionul poate fi și o recepționeră distrată care a scăpat cheia de la cameră în canalizare sau care a rătăcit rezervarea.

Așa se întâmplă când dormi pe tine!
În aparență, lucruri simple, dar foarte importante pentru cei care vor să se simtă cât se poate de bine în vacanță.

În general, mai în glumă, mai în serios, se spune că lucrătorul din turism este stăpânul și nu invers, dar personal cred că se exagerează.

Dar, pentru a nu se mai crea o nouă confuzie, domnul Mohammad Murad, patronul de la Phoenicia, a ținut să ne convingă că adevărul este cel spus de cunoscuta deviză: “Turistul nostru, stăpânul nostru!

O formulă consacrată în turismul de calitate.

Acestea fiind datele problemei, domnul Mohammad a trecut la treabă în postura de amabilă gazdă ce își tratează musafirii cu bucate alese, recepționer sau participant la acțiunea de curățare a plajei!

Cum exemplul personal contează foarte mult, domnul Mohammad a reușit să-i mobilizeze și pe turiști, cărora le-a oferit șansa unui joc interactiv constând în toaletarea plajei.

Sigur, mult mai gustate au fost rolurile culinare cu diverse produse și specialități. Dacă un oarecare ospătar nu s-a purtat corespunzător, acum, dacă te-a servit domnul Mohammad, ești ca și răzbunat!

Te-a servit domnul Mohammad ca un lucrător din turism atestat. Și nu se poate spune că nu se pricepe la grătar. Atent cu clienții, se mișcă repede și bine, servire ireproșabilă, ținută impecabilă.

La prima vedere, pare a fi vorba de un joc, dar totul se desfășoară cât se poate de serios.

Patronul de la Phoenicia ne-a demonstrat că pe litoral turistul și-a intrat în drepturi. El este stăpânul absolut. Și a mai făcut o demonstrație domnia sa. Cea a bunei serviri.

Ca să te simți regește cu adevărat, trebuie să nu ai nici un pic de ghinion și să nimerești direct în brațele unor profesioniști autentici.

Până una alta, domnul Mohammad s-a mobilizat și domnia sa, servind clienții ca pe bandă rulantă, a socializat cu turiștii și le-a dăruit tuturor o amintire de neuitat.

Când vor arăta fotografiile, vor spune:
“Am fost servit de Mohammad Murad în persoană!”

La Phoenicia, trebuie să recunosc, se întâmplă tot timpul ceva nou și interesant. Oamenii de aici, mă refer la personalul calificat al Phoeniciei, și muncesc și gândesc.

În aceste condiții, sunt speranțe de mai bine.

Faptul că patronul Mohammad Murad se implică personal în tot felul de experimente de acest gen constituie o garanție, pentru cei care își petrec vacanța la Phoenicia, că totul este super!
 
jooble.org