Ediție EVENIMENT: Inovație și soluții verificate pentru eficiență energetică

Ediție EVENIMENT: Inovație și soluții verificate pentru eficiență energetică(1784)


Miercuri, 4 iulie, de la ora 09, la sala Seneca din Hotel Ramada, Constanța, energynomics.ro organizează al patrulea eveniment din acest an din seria dedicată Eficienței Energetice: „Inovație și soluții verificate pentru eficiență energetică”, în cadrul campaniei energynomics.ro, “Eficiență energetică pentru rezultate care contează”. Evenimentul își propune să crească nivelul de conștientizare și de înțelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăți eficiența energetică.

Conferința este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor: Dynoteq Technology, Lubexpert, MET România Energy, Phoenix Contact, Stratum Enclosures.

VORBITORI
Irina Nicolau, Departamentul pentru eficiență energetică, ANRE
Andrei Bucur, Business Development Manager, MET România Energy
Victor Năstase, Industrial Manager, Lubexpert România
Adrian Vlăduț, Application Engineer Phoenix Contact
Bencze Dénes, manager DynoTeq Technology

TEME
Am invitat peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Vino la „Inovație și soluții verificate pentru eficiență energetică” pentru un dialog deschis despre:
• Servicii energetice: Prevederile legale și soluții pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare și flexibilitate energetică
• Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
• Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creștere a eficienței în cogenerare și încălzire centralizată
• Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
• Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, inițiative locale

PARTICIPARE
Accesul la conferință este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza înscrierii la adresa de e-mail claudia.iancovici@gmail.com.

Parteneri media: Radio România Actualități
Parteneri strategici: AIIR-FV, #better, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța prin Centrul Enterprise Europe Network. 
jooble.org