Fără niciun fel de jenă, primarul Constanței își însușește proiectele liberalilor !

Fără niciun fel de jenă, primarul Constanței își însușește proiectele liberalilor !(1767)Fair play-ul și bunul-simț nu se regăsesc în principiile primarului Decebal Făgădău. Ca un stăpân de feudă, edilul municipiului Constanța își arogă proiecte care nu îi aparțin.

În luna aprilie a acestui an, consilierul local liberal Mihaela Andrei a inițiat proiectul de hotărâre privindRecondiționarea și modernizarea treptelor ce facilitează accesul la plaja Modern”. La acea vreme, Mihaela Andrei nu făcea decât să pună în practică o dorință și o speranță mai veche a constănțenilor: să aibă un acces civilizat la plaja orașului.

Inițiativa consilierului local liberal a fost îngropată de aparatul administrativ a lui Făgădău până joi, 28 iunie a.c., când a apărut un proiect de hotărâre cu aceeași temă însă inițiat de... Decebal Făgădău. Același Făgădău care în urmă cu trei ani se lăuda că va atrage milioane de euro din fonduri europene și va transforma zona într-o promenadă ca pe Coasta de Azur! Lucru care nu s-a întâmplat și, așa cum ne-a obișnuit primarul „nu face nimic”, totul a rămas la stadiul de promisiune.

Încercarea Opoziției de a-l determina pe primar să o treacă inițiator al proiectului pe Mihaela Andrei s-a lovit de un refuz categoric din partea consilierilor PSD care, practic, au legitimat furtul intelectual al mai-marelui de la Primărie. Motivarea lui Decebal Făgădău cum că proiectul meu nu a fost complet este jalnică și lipsită de orice logică în condițiile în care scopul este același. Este trist că suntem conduși de un primar fără coloană vertebrală”, a declarat consilierul local liberal Mihaela Andrei.

Din păcate, și în acest sezon estival atât constănțenii, cât și turiștii care vor veni la plajă la Modern vor fi nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare și să fie foarte atenți să nu își rupă picioarele pe treptele de acces. Pentru că așa cum a făcut și acum trei ani, așa va face și în continuare primarul Constanței: ne va scoate ochii cu hârtii și promisiuni, fără a face nimic concret.

Decebal Făgădău îi tratează și pe constănțeni cu aceeași lipsă de respect, atunci când le promite multe și nu face nimic pentru acest oraș care se degradează pe zi ce trece. Singura realizare notabilă a omului invizibil din Primărie a fost aceea de a-și aduce proprii colegi de partid în situația de a nu-l susține în încercarea de a numi în consiliile de administrație ale societăților din subordinea Consiliului Local Municipal oameni din garda lui Radu Mazăre și a lui Nicușor Constantinescu. În aceste condiții ne întrebam care mai este autoritatea politică a lui Decebal Făgădău, că de cea administrativă ne-am lămurit....”, spune coordonatorul politic al Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.
jooble.org