Mâna lui Nicuşor, în Consiliul Local Constanţa! Făgădău îngenunchează în fața oamenilor lui Nicuşor Constantinescu

Mâna lui Nicuşor, în Consiliul Local Constanţa! Făgădău îngenunchează în fața oamenilor lui Nicuşor Constantinescu(999)


Decebal Făgădău nu are specialişti cu viziune în Primăria Constanța şi apelează la politrucii lui Nicuşor Constantinescu!
Primarul Constanţei nu are nicio problemă să îl numească pe fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, în Consiliul de Administraţie al RAEDPP. Cooptarea în schema de conducere a primăriei a apropiaţilor lui Nicuşor Constantinescu arată clar că Decebal Făgădău doar mimează rolul de primar.

Observăm că deciziile le iau alții, iar cei care au condus dezastruos Constanţa, din 2000 şi până în prezent, fac același lucru și acum printr-un edil a cărui unică preocupare este să participe la protocoale cu diferite oficialităţi şi să apară sporadic la evenimente care nu au ca scop creşterea calităţii vieţii în Constanţa şi reclădirea oraşului după guvernarea măzăristă.

Acest lucru demonstrează că Decebal Făgădău este un primar izolat, un primar care este decuplat de realităţile Constanţei şi care se înconjoară de oameni care au participat alături de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la distrugerea economică a oraşului, dar şi la decăderea acestui judeţ. Pentru că apelează la oamenii de casă ai lui Nicuşor și Mazăre, este clar că Decebal Făgădău nu reprezintă o soluţie viabilă pentru Primăria municipiului Constanța”, a declarat coordonatorul politic al Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Pentru „Omul invizibil” de la Primărie, municipiul Constanţa NU este o prioritate, fapt dovedit și prin ritmul galopant în care construcţiile înghit spațiul verde. Fără un Plan Urbanistic General reglementat și actualizat în detaliu şi un Registru al spaţiilor verzi, Constanţa este printre ultimele oraşe din ţară la acest capitol, ceea ce ne îndreptățește să afirmăm că Decebal Făgădău este arhitectul distrugerii spațiilor verzi din acest oraș.

„Îl avertizez pe Decebal Făgădău că modul în care gestionează problema spaţiilor verzi din oraş este unul dezastruos și nu respectă reglementările legale în vigoare. În acest ritm, până la sfârșitul acestui mandat, primarul Făgădău va reuși, din păcate, să distrugă toate spațiile verzi din Constanța”, a mai spus Septimiu Bourceanu.
jooble.org