LEO IORGA & PACIFICA, în concert live, la Eforie, ÎNTRE APE !

LEO IORGA & PACIFICA, în concert live, la Eforie, ÎNTRE APE !(2679)


Așa cum v-ați obișnuit deja, Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE   din Eforie vă așteaptă să petreceți o seară plină de note calde, de iubire si nostalgie, pe țărmul Plajei Azur!

Leo Iorga, Teo Boar și Vlady Cnejevici vor fi prezenți vineri, 6 iulie, de la orele 21.00, pentru a vă oferi clipe minunate, fredonând melodii de dragoste, alături de prietenii dragi!

Oferta este greu de refuzat. Muzică de cea mai bună calitate în interpretarea unor mari artiști. În mâinile lor, un recital al instrumentelor reprezintă o veritabilă demonstrație de virtuozitate.

Încă din anul 1978, de la vârsta de 14 ani, LEO IORGA a călcat pe drumul muzicii, urmând ca după un timp, făcând parte din trupa Compact, să lanseze hituri precum: Singur în noapte, Mă voi întoarce, Să te gândești la mine, Toamna în sufletul meu, Trenul pierdut, Ploaia, Cine ești tu oare?.

Acum cântă alături de TEO BOAR și VLADY CNEJEVICI (membri ai trupelor Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band) formând împreună trupa LEO IORGA & PACIFICA.

În această formulă interpretează atât hiturile rock ale anilor 80’, 90’:”Trenul pierdut”, “Mă voi întoarce”, “Să te gândești din când în când la mine”,”Singur în noapte”, “Cine ești tu oare?”,“Prea mici sunt cuvintele”, cât și hituri internațonale.

Și pregătiți-vă și pentru un adevărat festin culinar, deja noua echipă a creat special pentru voi cele mai savuroase preparate cu specific internațional, autohton (pentru gurmanzi) și mai ales pescăresc!

Și bineînțeles, aveți grijă și luați un taxi!
Petrecerea va fi lungă, cocktailurile rafinate, vinul și berea din plin, totul pentru o seară de vacanță reușită!

După concert, petrecerea continuă cu KARA O.K. cu MC ARMAND și DJ MARIUS!

Locurile sunt limitate !
Pretul unui bilet este de numai 35 de ron !!

 

Info și rezervări:
0728.328.082 - Restaurant
0766.765.889 – Armand ( pentru cine dorește să cumpere biletele din Constanța)

Restaurantul ÎNTRE APE își rezervă dreptul de a-și selecta clientela!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri