UN SPITAL MODERN PENTRU MEDGIDIENI!

UN SPITAL MODERN PENTRU MEDGIDIENI!(1927)


După ce zilele trecute au început lucrările de reabilitare a Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Medgidia, astăzi, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a semnat şi contractul de finanțare pentru modernizarea Spitalului.

Având o valoare de 16.978.187,84 lei (peste 3,6 milioane de euro), această reabilitare presupune ample lucrări care vor cuprinde inclusiv înlocuirea centralei termice și a lifturilor existente aici încă de la înființarea acestei unități sanitare. Fondurile sunt nerambursabile iar cofinanțarea suportată de Primărie este de doar 2%.

De asemenea, în această perioadă se derulează și procedura de achiziție, în valoare de peste 3 milioane de euro, pentru aparatură medicală ultramodernă, atât de necesară pentru o unitate medicală care deservește peste un sfert din populația județului Constanța.

După toate aceste investiții Spitalul Municipal Medgidia va deveni un punct de reper în tot ce înseamnă domeniul sanitar din județul Constanța iar serviciile medicale prestate vor fi la standarde europene.
jooble.org