Vino să trăiești experiența Seawolves!

Vino să trăiești experiența Seawolves!(1284)


Seawolves Bike Fest – cel mai mare festival moto-rock din Romania, revine pentru al 11-lea an consecutiv. Peste 5000 de participant sunt asteptati la cea de-a 11-a editie a festivalului moto din Mamaia.

 

Seawolves MC România dedică al doilea weekend din iunie (8-10.06) bikerilor și iubitorilor de rock la Camping S în Mamaia Nord. V-am pregătit 3 zile la mare cu muzică bună, concursuri, bere rece, grătare încinse, artificii și tradiționala paradă cu sute de motoare puternice. Îi invităm alături de noi pe toți cei care iubesc să trăiască liber, fie ei motocicliști, iubitori ai muzicii rock sau pur și simplu curioși.

Primii 75 de bikeri care vor veni de la peste 500 de km distanță vor fi premiați de către unul dintre sponsorii noștri cu un schimb de ulei pentru motocicletă. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Programul festivalului:

 

Bikerul desemnat să prezinte trupele pe scena Seawolves Bike Fest 11 este, așa cum v-am obișnuit, nimeni altul decât Cristian Hrubaru de la RockFM.

 

Motocicliștii care ajung vineri se vor bucura, începând cu ora 18.00, de concertele trupelor:

- Ziua Liberă

- Jaw Breakers - Tribute Judas Priest

- Forevermore - Tribute Whitesnake

- Wire - Tribute AC/DC

- Rammsturm (Ungaria) - Tribute Rammstein

 

Evenimentele de sâmbătă vor fi deschise cu o parada moto de cateva sute de motoare, care ia startul la ora 13.00 si va strabate mamaia si orasul Constanta. Parada moto va fi urmată de tradiționalele concursuri cu premii.

La asfințit ne vom bucura de trupele:

- SIAJ (Rep. Moldova)

- Busola (Rep. Moldova)

- Fallen Arise (Grecia)

- Trooper

- VIȚA DE VIE

 

Atât vineri cât și sâmbătă târziu în noapte, după show-ul dedicat adulților, vă vor ține treji până dimineață cu muzica lor la focul de tabăra de pe plaja tobarul de la Compact, John Micu împreună cu vestitul folkist constănțean, Silviu Covaci și basistul Virgil Stoica.

 

Accesul în festival se va face pe bază de brățări, acestea fiind valabile pe toată perioada festivalului și asigură acces în zona de concerte, concursuri și terase.

Cazarea este gratuită la cort, în limita locurilor disponibile. Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spațiu special amenajat și supravegheat non-stop (în interiorul campingului), așa că nu o să ai nicio grijă din acest punct de vedere.
jooble.org