O ZI DIN VIAȚA LUI CLAUDIU PALAZ, VICELE CJC

O ZI DIN VIAȚA LUI CLAUDIU PALAZ, VICELE CJC(2581)


Am avut și eu un coleg la școala generală care ne pâra la “tovarășa învățătoare”. Nu ierta nimic! Indiferent ce făceai, spunea tot! Ducea vorba de colo până colo. De pildă, într-o perioadă de adânci prefaceri, câțiva băieți mai mari ne învățaseră să ne adresăm trecătorilor cu “moaș-ta pe gheață”. Am înțeles că nu este de bine.

Bineînțeles că prietenul nostru ne-a dat în primire exact cum a procedat Claudel cu Vrabie, desconspirat cu păsărica în gură. Acum, zău așa, i-aș spune și domnului primar al Medgidiei câteva cuvinte în japoneza de baltă. 

Din acest moment, bălăcăreala politică a intrat în faza păsăricilor. Dacă domnul Claudiu Palaz nu s-ar fi plâns organelor de partid și de stat că a fost atacat cu o păsărică de către Valentin Vrabie, habar nu am fi avut că domnia sa are alergie la zburătoare! Inclusiv la indieni, dacă poartă pene. Inclusiv la Vrabie. Inclusiv la curcani. Pardon, la ăștia, nu, pentru că poartă mărgele roșii ca ale domnului Palaz, care, repet, are alergie. De fapt, nu la zburătoare, în general, ci strict la păsărici. De cum a primit păsărica cu răvașe de la adversarul său politic, Claudel a și început, după cum îi este obiceiul, să meargă peste tot cu pâra!

“Uite, tovarășaaaa, Vlabie mi-a băgat păsărica în ghiozdan și mi-a mâncat boabele ECO strânse pentru masa de prânzzzzzz.”
Și bâââââzzzzz.

De oftică, le-a arătat tuturor telefonul, strigând, ca în perioada în care construia tot felul de alianțe cu cei din PSD, următorul îndemn:
“Uite păsărica lui Vrabie!”

Domnia sa a lansat un amplu program de pâre și reclamații, victimizare cu mijloace rudimentare, tăvălit pe jos și sesizări la adresa celor care manipulează păsărica în scopuri electorale.

Cunoscut ca fiind un neobosit militant al disciplinei de fier, Claudiu Palaz a lansat un amplu program de redresare morală și în alte scopuri a păsăricii.

În primul rând, politicienii nu mai au voie să dea cu păsărica de-a azvârlita, evitându-se astfel risipa, cum s-a întâmplat cu pădurile și alte bogății naturale. Nimeni nu mai poate să dea de-a dura cu păsărica!

Pentru a nu se mai repeta cazurile de fugă gen Ghiță Serbia sau Mazăre Madagascar, vor fi respectate toate formalitățile care asigură libera circulație a păsăricii. Doar a păsăricii.

Continuă acțiunea “Păsărică, mută-ți cuibul și te duuuuu”. prin intermediul căreia Mircea Dobre, de la fiul și pâinea, fost ministru al Turismului, a trecut de la PSD la PRO ROMÂNIA.

În această perioadă de adânci prefaceri în PSD, Victor Ponta a renunțat la păsărică și umblă cu cioara vopsită! Omul recrutează parlamentari dispuși să dea păsărica din mână pe cioara de pe gard.

Și în acest caz deosebit de racolare a tot ce zboară, dar, atenție, nu se mănâncă!, polemicile au început tot de la o păsărică, dar nimeni nu a procedat ca mister Claudel, care se smiorcăie că a fost, chipurile, agresat și jignit!

Păi, nici măcar doamna vice de la Medgidia, care știe să valorifice ca imagine fiecare brânci primit la înghesuială, nu umblă cu pâra ca să atragă opinia publică de partea sa!

Ce să mai spun de domnul Ponta! Credeți că, la vârsta lui, după o carieră de premier și șef al PSD la nivel național, îi este ușor să umble cu cioara vopsită în brațe? Să vă gândiți că și cioara s-a îngrășat și e greu de transportat pe brațe.

În ce privește noțiunea de “panaramă”, cred că cel care a folosit-o a stâlcit cuvintele, fiind vorba de un îndemn turistic.
“Haideți să admirăm panorama orașului Medgidia!”

Domnilor, realizați cu ce se ocupă domnul Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța și președintele PMP ?

Scandalul dintre Primăria Medgidia și RAJA fiind în toi, mă aștept ca din moment în moment să izbucnească o “bătaie” cu pistoale cu apă!

Dacă tot timpul este preocupat să răspundă mesajelor de pe telefon și să le facă publice, atunci, întreb, domnul Claudiu Palaz când se mai ocupă și de problemele județului?!

Ce ziceți, domnule Țuțuianu?
În loc să faceți pe durul cu mine, mai bine v-ați face ordine în instituția pe care, grație sprijinului acordat de Felix Stroe, căruia i-ați întors spatele, o conduceți!
jooble.org