Făgădău a uitat cine l-a votat și pentru cine lucrează!

Făgădău a uitat cine l-a votat și pentru cine lucrează!(1131)Se pare că primarul Constanței are memoria scurtă și a uitat că cetățeanul are un rol vital în viața orașului. Nu și în opinia lui Decebal Făgădău, care ia în derâdere capacitatea constățenilor de a cunoaște nevoile orașului.

Imediat după ce conducerea PNL Constanța a lansat campania „Orașul poartă semnătura ta” prin care liberalii împreună cu cetățenii orașului vor să se implice în întocmirea unui Planul Urbanistic General, Făgădău a sărit ca ars. Cu aroganța obișnuită cu care de altfel îi tratează și pe constănțeni, “Omul invizibil” din fruntea administrației locale a dat din nou cu bâta în baltă, încercând să minimizeze demersul liberalilor.

Da domnule Făgădău! Asta și intenționăm: cetățenii să vină să ne spună care sunt problemele cu care se confruntă în fiecare zi în acest oraș. Și sunt foarte multe, dar dumneavoastră nu aveți de unde să știți pentru că ați ales să nu mai ieșiți din birou și să nu mai vorbiți cu oamenii.

Da, domnule Făgădău, vom centraliza tot ce ne spun CETĂȚENII CONSTANȚEI și vom transforma informațiile primite de la ei în proiecte de hotărâri pe care le vom aduce în fața Consiliului local. Dacă dumneavoastră vă feriți să întrebați oamenii care v-au votat și care deja nu mai au nicio speranță că le veți face viața mai bună, pentru noi este o datorie să mergem în stradă și să vă aducem până la birou doaleanțele constănțenilor”, a punctat Septimiu Bourceanu, coordonatorul Organizației Municipale PNL Constanța.

Decebal Făgădău, demn continuator al lui Radu Mazăre, nu trebuie decât să coboare un etaj și să vadă cum se chinuiesc de la oameni simpli până la investitori să obțină o banală hârtie, răspuns, de la funcționarii Primăriei sau cum se chinuiesc constănțenii să găsească un loc de parcare în centrul orașului sau măcar o urmă de spațiu verde într-un municipiu sufocat de betoane. Ar putea primarul Constanței să mai asculte ceea ce spun cetățenii care acum suferă că și-au dat votul unui edil care este de fapt captiv intereselor celor doi viceprimari propuși și garantați de către el(vezi Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu).

"«Orașul poartă semnătura ta» este un demers de bun simț, domnule Făgădău. Este un demers care îi implică pe cetățeni în luarea deciziilor care privesc orașul lor . Este o dovadă de respect pentru cei care sunt nevoiți să trăiască sub o administrație lipsită de transparență și cu o atitudine de dispreț la adresa constănțeanului”, a precizat Septimiu Bourceanu.
jooble.org