La mulți ani liberali, la mulți ani PNL!

La mulți ani liberali, la mulți ani PNL!(774)


Liberalii din Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal s-au reunit astăzi, 24 mai a.c., într-o ședință festivă pentru a marca aniversarea a 143 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, la data de 24 mai 1875.

De numele și istoria Partidului Național Liberal se leagă cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923 și relansarea economică după criza din 1929-1933.

În cadrul ședinței festive, s-au alăturat Partidului Național Liberal 63 de noi membri.

Profesori, ingineri, juriști, economiști, oameni competenți în domeniile lor de activitate, au ales să devină membri ai PNL Constanța pentru că sunt convinși că valorile liberale pot face din România o țară prosperă, modernă, educată și performantă. Împreună ne dorim să ne fie respectate libertatea, democrația și statul de drept. La mulți ani liberali, la mulți ani PNL!”, a declarat coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

De asemenea, Septimiu Bourceanu a ținut să mulțumească, în numele Biroului Politic Municipal al PNL Constanța, „tuturor membrilor liberali din organizațiile TNL, OFL, BPM și OPV3 care s-au implicat și au susținut organizarea acestui eveniment”.
jooble.org