ANUNȚ REFERITOR LA DESFĂȘURAREA CELEI DE- A DOUA ETAPE A ACTIVITĂȚII DE DEZINSECȚIE ȘI DERATIZARE, PE RAZA MUNICIPIULUI MEDGIDIA

ANUNȚ REFERITOR LA DESFĂȘURAREA CELEI DE- A DOUA ETAPE A ACTIVITĂȚII DE DEZINSECȚIE ȘI DERATIZARE, PE RAZA MUNICIPIULUI MEDGIDIA(966)


Vă informăm că începând cu data de 29.05.2018, se va desfășura cea de-a doua etapă a activității de dezinsecție atât pe teritoriul municipiului Medgidia, cât și în localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu. Prima acțiune se va desfășura pe o suprafață de 700.000 mp, în vederea combaterii unor dăunători, ectoparaziți (căpușe, purici, păduchi), precum și a insectelor vectoare și de disconfort (țânțari, muște), prin stropire/pulverizare/ceață termică pe domeniul public din municipiul Medgidia, în zonele cu vegetație abundentă, parcuri, și spații verzi.

Dezinsecția se va efectua prin pulverizare de soluție lichidă cu utilaje portabile și de mare capacitate pentru dispersarea substanțelor pesticide de ingestie, contact pentru combaterea insectelor adulte.

Substanțele se aplică în stare pulverizată, în strat grosier, sub formă de aerosoli. Tratamentul se va efectua cu aparate pentru fumigații (pulsfog-ceață caldă) și cu atomizoare (ceață rece) pentru combaterea insectelor stadium adulț și protecția împotriva insectelor care pot apărea în spații deschise. Toate produsele sunt avizate de către Ministerul Sănătății și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România.Produsele utilizate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

De asemenea se va desfășura concomitent și activitatea de deratizare în vederea combaterii rozătoarelor, care include montarea stațiilor de intoxicare pentru rozătoare.

Substanțele se aplică în stare pulverizată, în strat grosier, sub formă de aerosoli.
Tratamentul se va efectua cu aparate pentru fumigații (pulsfog-ceață caldă) și cu atomizoare (ceață rece) pentru combaterea insectelor stadium adulț și protecția împotriva insectelor care pot apărea în spații deschise.

Toate produsele sunt avizate de către Ministerul Sănătății și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsele utilizate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

De asemenea se va desfășura concomitent și activitatea de deratizare în vederea combaterii rozătoarelor, care include montarea stațiilor de intoxicare pentru rozătoare.
jooble.org