EVENIMENT DE PROMOVARE A INIȚIAȚIVELOR ANTREPRENORIALE

EVENIMENT DE PROMOVARE A INIȚIAȚIVELOR ANTREPRENORIALE(1132)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează în data de 17.05.2018, de la ora 12.00, la Babadag, Seminarul de promovare a inițiativelor antreprenoriale.

Evenimentul, parte a proiectului ”START-UP AS – Antreprenor de succes în regiunea Sud-Est”, se va desfășura în oraşul Babadag, la Restaurant Nibia, str. Republicii, nr. 97. (la etaj).

Proiectul se adresează angajaților, șomerilor și persoanelor inactive care doresc să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă în regiunea Sud-Est.

Odată cu demararea proiectului lansăm și posibilitatea înființării și dezvoltării a 42 de noi activități economice independente, în mediul urban, finanţate fiecare cu până la 33.000 euro, care să contribuie la înființarea a 84 de noi locuri de muncă, aducând un plus de valoare competitivității și dezvoltării capitalului uman, în concordanță cu obiectivele Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

La nivelul Regiunii, Proiectul „START-UP AS – Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est” se desfășoară în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și FiaTest SRL.

La eveniment, alături de echipa de proiect, sunt invitați să participe reprezentanții companiilor interesate sa găzduiască stagii de practică, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și potențiali viitori antreprenori.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmați participarea până marţi, 16.05.2018, ora 12.00, la următoarele date de contact: E-mail: dru@ccina.ro ; Telefon: 0241 619 854, int.225, 221; 0722 671 966, persoane de contact Gabriela Gîzea si Dumitra Brun, experți grup țintă.

 

PROIECT COFINANȚAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ DIN FONDUL EUROPEAN STRUCTURAL ȘI DE INVESTIȚII PRIN
PROGRAMUL OPERAȚIONAL CAPITAL UMAN 2014-2020
Axă prioritară 3.Locuri de muncă pentru toţi
Obiectiv tematic 8. Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritate de investiții 8.iii. Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectiv specific 3.7. Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană
Titlu proiect START-UP AS – Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est
Nr. contract finanțare POCU/82/3/7/105394 
jooble.org