Parteneriatul de afaceri Româno-Bulgar s-a încheiat cu semnarea unui protocol de cooperare între cele două Camere de Comerț

Parteneriatul de afaceri Româno-Bulgar s-a încheiat cu semnarea unui protocol de cooperare între cele două Camere de Comerț(612)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultura Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network, în colaborare cu Ambasada Bulgariei la Bucureşti şi Camera Bulgaro-Română de Comerţ din Ruse, au organizat, în data de 14 mai 2018, la sediul CCINA Constanţa

Parteneriatul de afaceri româno-bulgar

Delegaţia bulgară a fost însoţită de E.S. Dl. Todor Churov – Ambasadorul Bulgariei la Bucureşti, alături de reprezentanţi din cadrul Secţiei Comerciale.

Evenimentul a fost deschis de domnul Ion Dănuţ Jugănaru, Directorul General al CCINA Constanţa, prin prezentarea economiei judeţului Constanţa şi a oportunităţilor locale de investiţii. La întâlnirile B2B între firmele bulgare şi româneşti s-au înscris 16 firme din Bulgaria şi peste 20 de firme româneşti. Prin participarea la aceste întâlniri bilaterale, companiile româneşti au avut posibilitatea de a găsi viitori parteneri de afaceri bulgari şi de a dezvolta relaţii economice cu aceştia. Domeniile de interes au fost:


 agricultură (cultura plantelor, seminţe, producatori de substraturi pentru sere, lavandă, uleiuri)
 industria alimentară (conserve de fructe şi legume, produse congelate)
 transport şi logistică
 mobilă
 sisteme de iluminat
 industria de ambalaje (sticlă şi borcane), ambalaje pentru industria vinului, conserve
 produse cosmetice
 echipamente pentru constructii
 confecţii metalice, cofraje şi schele mobile

Parteneriatul de afaceri s-a încheiat cu semnarea unui protocol de cooperare între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Camera Bulgaro – Română de Comerţ şi Industrie.
jooble.org