Atac dur al liberalilor la adresa PSD Constanța

Atac dur al liberalilor la adresa PSD Constanța(1000)


Împiedicați pe drumul dintre Constanța și București, unde bătătoresc cărările pentru a obține îndurare de la stăpânire, pesediștii constănțeni s-au gândit că nu ar da rău în fața emeritului Dragnea dacă și-ar rânji și ei mustăcioarele și colțișorii. Și pentru că e o modă în PSD să înjuri spre Cotroceni, s-au trezit și ei cu repertoriul lui Dragnea, atacând ca niște soprane cele mai înalte note critici.

Tam nesam, PSD Constanța nu mai poate suporta aparițiile publice ale președintelui Klaus Iohannis, care le umple sufletele de amărăciune social-democrată și indignare proletară. Câtă suferință printre mai-marii partidului de la Constanța, dacă au terminat ei toată treaba și au ajuns la președintele țării. Pesediștii vorbesc despre Iohannis că ar fi în campanie electorală, că vrea să o blocheze pe biata Vasilica, premier de mare clasă și rafinament al PSD, o intelectuală rasată și o glorie a social-democrației, față de care ei, descendenții lui Mazăre și Cionstantinescu, nutresc un profund respect.

Mai mult decât atât, spun mințile luminate din PSD Constanța, Iohannis se străduiește să „deformeze” rezultatele obținute de guvernările performante Grindeanu-Tudose-Dăncilă. Atât de performante încât un guvern PSD rezistă în medie mai puțin decât coafura doamnei Firea, existând o coerență guvernamentală pe măsura englezei Olguței Vasilescu. Performanțe calculate în numărul de corupți ascunși de Justiție, în grosimea scutului pe care îl faceți în jurul infractorilor, având ca unic deziderat să vă scăpați pe voi și pe șefii voștri de închisoare.

Domnilor pesediști, oricât v-ar tremura izmenele în fața stăpânului vostru Dragnea (prietenii știu de ce... ☺), aveți probleme mult mai importante de rezolvat și mai apropiate de oameni decât grija voastră față de președintele țării. Până la Cotroceni ne mănâncă maidanezii în Constanța, ajung bălăriile mai mari decât casa, nu avem parcuri, parcări și trotuare, orașul este murdar iar Primăria absentă din viața comunității, județul suferă de pe urma politicilor fiscale imbecile ale guvernării voastre. Astea sunt probleme la care oamenii așteaptă rezolvări, pe subiectele astea ar trebui să comunicați public.

În palatele voastre de cleștar vă ascundeți incompetența, vă ascundeți de constănțeni, dar vă dați drept buni cunoscători ai politicii naționale, ageri critici ai președintelui Iohannis, doar, doar o ajunge și la urechile lui Dragnea combativitatea voastră față de dușmanul de clasă al PSD. Stimați pesediști care conduceți orașul și județul Constanța, pe lângă faptul că ați dovedit că sunteți incompetenți, acum arătați că sunteți și penibili.
 
jooble.org