Parteneriat de afaceri româno-bulgar

Parteneriat de afaceri româno-bulgar(807)


CCINA Constanţa prin Centrul Enterprise Europe Network, în colaborare cu Ambasada Bulgariei la Bucureşti şi Camera Bulgaro-Română de Comerţ din Ruse, vă invita la evenimentul :

Parteneriat de afaceri româno-bulgar

în data de luni, 14 mai, 2018 ora 12.30 la Sala de Conferinţe a CCINA Constanţa (Bdul Alexandru Lăpuşneanu nr.185A, etaj2).

Prin participarea la aceste întâlniri bilaterale, aveţi posibilitatea de a găsi parteneri de afaceri bulgari şi de a dezvolta relaţiile de afaceri româno-bulgare.

Delegaţia bulgară va fi însoţită de E.S. Dl. Todor Churov – Ambasadorul Bulgariei la Bucureşti, alături de reprezentanţi din cadrul Secţiei Comerciale.

Firmele bulgare sunt din următoarele domenii de activitate:
* agricultură (cultura plantelor, seminţe,producatori de substraturi pentru sere, lavandă, uleiuri)
* transport /logistică
* producatori de: produse alimentare (conserve de fructe şi legume, produse congelate); mobila,sisteme de iluminat; sticle, borcane – ambalaje pentru industria vinului si a conservelor; cosmetice; cofraje/schele mobile, echipamente pentru construcţii

Participarea la parteneriat este gratuită.

Pentru detalii suplimentare şi înscrieri, ne puteţi contacta la CCINA tel: 0241 618475 sau 0241 550960 sau email: adriana.barothi@ccina.ro; een@ccina.ro, până în data de 10 mai 2018.
jooble.org