CÂND S-O-MPĂRȚIT NOROCU, ÎNTRE APE!

CÂND S-O-MPĂRȚIT NOROCU, ÎNTRE APE!(2090)


Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE  vă invită sâmbătă, 12 mai, de la orele 21.00, la un concert memorabil cu Ducu Bertzi, un artist consacrat și de mare renume pe scena muzicală din România.

Vino să ascultăm LIVE și să fredonăm împreună hit-uri precum "Floare de colț", "M-am îndrăgostit numai de ea", „Și de-ar fi”, „Când s-o-mpărțit norocu'” și multe alte piese pe care le îndrăgim cu toții.

Ducu Bertzi, doar el poate cânta despre dragoste ca și cum ar fi propria lui invenție și despre dor ca și cum ar fi inventat el pedeapsa asta!

Alături de artist vor urca pe scenă în concertul “Ducu Bertzi & Friends”  Irina Furdui – vioară, Tavi Iacob – clape și Constantin Neculae – voce și chitară.

În peste 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi a sustinut peste 4500 de spectacole și concerte atât în țară cât și în străinătate, 1.400 dintre ele fiind susținute doar în cadrul Cenaclului Flacăra între 1979 și 1985. Ducu Bertzi s-a născut la Sighetu-Marmației, Maramureș, iar în 2007 a primit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – „Crucea Moldava”. Din 1997 până în prezent a realizat îndrăgita emisiune „Omul cu chitara” la Radio Romania Actualități și TVR2.

ÎNTRE APE  ne oferă, așa cum ne-a obișnuit, plăcerea de a asculta muzică live și ne sfătuiește să nu ratăm acest concert pentru nimic în lume! 

"Când s-o-mpărțit norocul ai avut bilete la concert?
De data asta nu te baza doar pe noroc și rezervă-ți șansa de a-l asculta pe Ducu Bertzi, cumpărând biletele chiar acum!"

Info rezervări la: 0728.328.082 și: 0766.765.889
Suport artiști 35 lei/pers.

După spectacol, Kara O.K. Party !
 
jooble.org