CUPA RIG LA CRAP, ediția a XXIII-a, pe Lacul Corbu

CUPA RIG LA CRAP, ediția a XXIII-a, pe Lacul Corbu(2295)


Fir întins!
Acesta este cuvântul magic care a declanșat starea de euforie generată de unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

"CUPA RIG LA CRAP":  Competiția maximă în care se întrec cei mai buni pescari sportivi ai țării și nu numai, pentru că printre participanți se numără și oaspeți străini de seamă.

Lacul Corbu retrăiește, ca în fiecare an, frenezia întrecerilor de pescuit sportiv, respectând tradițiile statornicite de-a lungul tuturor edițiilor organizate până acum de echipa neobositului Florin Cârstocea, un nume respectat din toate punctele de vedere. Atât ca om de afaceri, cât și ca pescar sportiv.

Fir întins!
Aceasta este singura urare, conform tradiției, permisă între pescari pe întreaga perioadă cât se desfășoară concursul de pescuit. Desigur, fiecare concurent iese în evidență, dincolo de măiestria cu care a fost hărăzit, cu obiceiurile sale, convertite în stilul de pescuit abordat, ceea ce face din “CUPA RIG LA CRAP” o competiție extrem de spectaculoasă.

Reuniunea undițelor de pe Lacul Corbu este onorată, anul acesta, de prezența a peste 70 de participanți. Unii sunt prezenți în premieră la Corbu, alții sunt deja veterani, dar toți sunt profesioniști, fiindcă nici unul dintre ei nu concepe să nu obțină marile premii puse în joc de organizatori. Dincolo de răsplata venită din partea gazdelor, care i-au încurajat întotdeauna pe competitori, ambițiile fiecărui pescar țintesc trofeul final.

Cine nu visează să prindă cu undița lui presupusul monstru care se ascunde în apele Lacului Corbu și care reprezintă idealul sportiv al fiecărui concurent. Cine a văzut filmul românesc “Monstrul’, cu mari actori în rolul concurențior de astăzi, înțelege mai bine starea sufletească a pescarului, ambițiile acestuia.

Pentru că ce este mai frumos și mai minunat decât izbânda pescarului. Mândria acestuia când, încovoiat de spate, ridică în brațe monstrul, desigur, totul între ghilimele, atât de râvnit de cei care au venit la Corbu mânați de mari ambiții pescărești.

În ton cu spiritul competitiv al pescarului sportiv, adeptul luptei drepte pe luciul apei, organizatorii au pregătit noi și tentante surprize menite să-i țină în priză pe participanțt.

În premieră, la această ediție se acordă un PREMIU DE EXCELENȚĂ, în valoare de 7000 lei pentru echipa clasată pe locul 1 pe întreaga baltă.

Florin Cârstocea:
Cupa RIG este un concurs de cantitate. La competiţie sunt validaţi doar crapii cu greutatea minimă de 1,5 kilograme. După capturare, fiecare pește va fi eliberat, în spiritul unei reale întreceri sportive.”

"CUPA RIG LA CRAP" a ajuns la ediţia cu numărul XXIII şi este din ce în ce mai spectaculoasă și mai populară.
Concursul de pescuit de pe lacul Corbu se va încheia duminică, atunci când este programată şi festivitatea de premiere.

Premiile sunt următoarele:

LOCUL 1 PE FIECARE SECTOR A,B,C:    7000 LEI
LOCUL 2 PE FIECARE SECTOR A,B,C:    4500 LEI
LOCUL 3 PE FIECARE SECTOR A,B,C:    3500 LEI

CAPTURA CEA MAI MARE PE FIECARE SECTOR A,B,C:    2000 LEIjooble.org