Premii! Premii! Concursul #FotoDAPYX !

Premii! Premii! Concursul #FotoDAPYX !(1511)


Concursul #FotoDAPYX

Premii: 5 Selfie-stick-uri Tripod!

 

Regulament de participare

Înscrierea în concurs se face prin postarea pe rețeaua de socializare Facebook a unei fotografii din timpul și spațiul desfășurării Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice DAPYX 2018, care să conțină elemente specifice evenimentului, OBLIGATORIU însoțită de hashtag-ul #FotoDAPYX.

Concursul se desfășoară între 27 aprilie 2018, ora 18.30, și 30 aprilie 2018, ora 23.00. Postările care depășesc ora limită specificată nu vor fi luate în considerare.

Organizatorii vor acorda 5 premii, constând în selfie stick-uri tip Tripod, după cum urmează:

A. TREI PREMII CU TALENT vor fi acordate celor mai bune trei fotografii, care vor fi alese de specialistul în Arte fotografice Emilian Avrămescu, președintele Asociației S16 Vision Constanța.

B. DOUĂ PREMII DE POPULARITATE vor fi acordate fotografiilor care adună cel mai mare număr de like-uri. În cazul în care vor fi mai multe fotografii la egalitate de like-uri, organizatorii vor stabili câștigătorii prin tragere la sorți. Juriul care va organiza și supraveghea extragerea va fi format dintr-un reprezentant al Primăriei Medgidia, un reprezentant al Asociației Culturale Tomis și un reprezentant al Grupului pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare. Extragerea câștigătorilor din urnă va fi realizată de un reprezentant al Organizației Naționale Cercetașii României Filliala Constanța – Cercetașii Marini.

Câștigătorii vor fi anunțați pe Pagina oficială a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice DAPYX până cel târziu la data de 10 mai 2018. După anunțarea câștigătorilor, aceștia vor fi rugați să ia legătura cu organizatorii concursului, pentru îndeplinirea formalităților legate de înmânarea premiilor.

Premiile nu pot fi preschimbate în bani. 
jooble.org