Unde va puteți duce copiii pentru a vedea dinozaurii(505)


Mâine, 16 august, începând cu orele 9.00, în cadrul expoziţiei “Natura Dino Park” găzduită de Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa va avea loc prezentarea de final a temei FasTracKids „Dr. Dino şi lumea dinozaurilor”. Este ultimul modul al verii pe tema dinozaurilor, având ca perioadă de desfăşurare: 12-15 august.

Modulul despre dinozauri captează atenția copiilor cu un subiect pe cât de familiar lor, pe atât de incitant. Pe parcursul celor 5 zile petrecute alaturi de Dr. Dino copiii străbat împreună erele istorice în care dinozaurii populau Pământul, iar Natura Dino Park îi ajută în exemplificarea lecțiilor.

În contextul discuțiilor despre dinozauri, copiii își exersează capacitățile creative și cognitive. Paleontologii sunt printre cei mai intuitivi oameni de știință pentru că ei trebuie să împletească imaginația cu dovezile știintifice pentru a ne spune cum arătau și cum trăiau dinozaurii. Modulul de paleontologie reprezintă astfel, o lecție de gândire logică, de imaginație și de project management.
jooble.org