SPECTACOL STELAR CU NICU ALIFANTIS

SPECTACOL STELAR CU NICU ALIFANTIS(1527)


Continuă seria producțiilor artistice și muzicale memorabile găzduite de Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE, din Eforie Nord.

El însuși o stea mereu strălucitoare, NICU ALIFANTIS susține un spectacol stelar.

De la debutul său artistic,în 1973, și până în prezent, Nicu Alifantis urcă în permanență pe scara valorilor, fiind unul dintre cei mai iubiți cântăreți pământeni de folk. Până la un punct, Nicu Alifantis se confundă cu identitatea Cenaclului Flacăra, o perioadă care astăzi a devenit istorie.

Cu un repertoriu de excepție, Nicu Alifantis se întoarce, sentimental cum îl știm, la malul mării, pentru iubitorii de folk și nu numai…

“Ce bine că ești”, “Dacă tu ai dispărea”, “Aproape liniște”, “Nu mă-ntreba”, “Inscripție pe un inel”, “ Ploaie in Luna lui Marte” sunt doar câteva din melodiile de succes cu care Nicu Alifantis a cucerit sufletele românilor.

Fiecare apariție a lui Nicu Alifantis te conectează la forța, emoția și pasiunea pe care le-a așezat în cântecele, dar și în poeziile sale. Nicu Alifantis are darul de a-și conduce spectatorii spre tărâmuri care îi transformă, care îi ajută să devină mai buni. Trăieşte cu responsabilitate, face slalom printre prostie şi ipocrizie, iubeşte cum cântă şi cântă cum iubeşte, cu acorduri pline şi fidele, în deplinătatea forţelor sale artistice.

Alifantis este un munte de dragoste față de oameni și patriotism. Un artist desăvârșit. Merită să vizionați acest spectacol unicat.

Nu ne întâlnim în fiecare zi cu Nicu Alifantis și cu steaua lui necăzătoare…

 

Un concert live NICU ALIFANTIS, 2018 !

Vineri 20 Aprilie 2018 , ora 21:30

Open doors de la 18:00

 

IMPORTANT: Ultima comandă pentru servirea mesei este la ora 21:00 , pe timpul concertului Dl. Alifantis nu acceptă să se mănânce la mese .

Copii sub 10 ani au acces gratuit ,iar cei peste 10 ani plătesc 50%.

Acces pe bază de bilet cu titlu de suport artiști , 70 lei/pers.
Rezervări și informații la: 0728.328.082 sau 0766.765.889

După concert: Kara OK Party cu Armand & Marius!
jooble.org