Primul discurs de campanie al lui Antonescu, în 31 august, la Constanţa

Primul discurs de campanie al lui Antonescu, în 31 august, la Constanţa(717)


O manifestare la care este anunţată prezenţa a aproximativ 2.500 de persoane şi la care urmează ca liderul PNL Crin Antonescu să lanseze primele mesaje de campanie va fi organizată în 31 august, la Constanţa, la eveniment urmând să participe şi Victor Ponta şi Daniel Constantin.

Conform unui comunicat al PNL, "Echipa lui Crin" şi TNL organizează la finalul lunii august, la Constanţa, evenimentul "România pentru tineri", la care vor lua parte circa 2.500 de persoane alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu, fiind anunţaţi ca invitaţi premierul Victor Ponta şi liderul PC, Daniel Constantin.

"În mod tradiţional, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Naţional Liberal organizează, la Constanţa, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar şi celor neimplicaţi politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică şi tinerii din România. În acest context, sâmbătă, 31 august a.c., ora 16.00, 2.500 de tineri din toate judeţele ţării vor participa la evenimentul «România pentru tineri», organizat de «Echipa lui Crin», la Sala Sporturilor din Constanţa", precizează sursa citată.

Evenimentul de la Sala Sporturilor din Constanţa va încheia o serie de reuniuni ale PNL de pe litoral.

Surse din partid au declarat că liberalii urmează să discute, chiar înaintea începerii sesiunii parlamentare de toamnă, despre activitatea guvernamentală, în contextul în care este posibil ca în septembrie să aibă loc o remaniere guvernamentală. De asemenea, liderii PNL vor pune la punct principalele direcţii ale strategiei electorale, atât pentru europarlamentarele din mai anul viitor, cât şi pentru prezidenţialele de la finalul lui 2014, au declarat aceleaşi surse.

Conform unor surse din USL, evenimentul din 31 august este conceput drept prima tribună de la care candidatul la prezidenţiale Crin Antonescu să lanseze principalele mesaje de campanie.
jooble.org