Ce mesaj a transmis românilor, în zi de sărbătoare, președintele Traian Băsescu

Ce mesaj a transmis românilor, în zi de sărbătoare, președintele Traian Băsescu(713)


Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj tuturor românilor, cu prilejul sărbătorii ''Adormirea Maicii Domnului'' şi Zilei Marinei Române, adresându-le gândurile sale cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi.

''Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim 'Adormirea Maicii Domnului' şi în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi. Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificaţii aparte pentru toţi marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc şi pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi. De asemenea, doresc să adresez mulţumirile mele tuturor militarilor care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române pentru devotamentul şi pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredinţate. Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate şi speranţă! La mulţi ani, marinari!'', se arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

Credincioşii ortodocşi şi catolici sărbătoresc joi Adormirea Maicii Domnului, marcând, potrivit tradiţiei creştine, ziua în care Fecioara Maria s-a mutat din viaţa pământească la cer.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri