Septimiu Bourceanu: Degeaba dorești să organizezi evenimente estivale dacă nu ești în stare să oferi condiții celor care participă la acestea!

Septimiu Bourceanu: Degeaba dorești să organizezi evenimente estivale dacă nu ești în stare să oferi condiții celor care participă la acestea!(1405)Consilierul local liberal Mihaela Andrei a solicitat, în ședința Comisiei de Organizare și Dezvoltare Urbanistică a Consiliului Local Municipal din data de 19 martie a.c., convocarea directorului Confort Urban la următoarea ședință a acestei comisii.

Solicitarea consilierului PNL are drept scop informarea membrilor Comisiei de Urbanism cu privire la intenția și planurile Confort Urban, societate a Primăriei Constanța, de reparare și recondiționare totală a scărilor de acces pietonal către Plaja Modern, înainte de demararea sezonului estival.

Consilierul municipal Mihaela Andrei consideră că „repararea (ca obiectiv minimal) a căilor de acces pietonal spre Plaja Modern este absolut necesară și firească, reprezentând o contribuție logică a municipalității la efortul făcut din alte surse și de către alte instituții de a lărgii plajele Constanței. din respect pentru corecta utilizare a banului public și din respect pentru constănțeni și turiști, este necesar să existe lucrări planificate și realizate din timp, nu în sezonul estival”.

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal susține în întregime demersul consilierului municipal și consideră că acesta este încă un exemplu privind capacitatea redusă a actualului edil de a gestiona și administra activitatea primăriei.

Degeaba dorești să organizezi evenimente estivale dacă nu ești în stare să oferi condiții celor care participă la acestea”, susține coordonatorul organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.
jooble.org