Situația traficului rutier și feroviar

Situația traficului rutier și feroviar(668)


Trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire rămân anulate şi miercuri, din cauza vremii.

În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri. În ceea ce prieşte drumurile, se circulă îngreunat pe mai multe artere din cauza vremii nefavorabile.

CFR Călători anunţă că miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588 care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire.

”Pasagerii pot călători pe această rută cu celelalte trenuri din programul de transport”, arată CFR.

În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri.

ANM a emis, marţi, o informare meteo de ger, precipitaţii şi polei, valabilă în toată ţara de marţi până joi dimineaţă. Vremea se menţine deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de mediile climatologice specifice perioadei.

Se circulă îngreunat pe trei drumuri naţionale şi mai multe judeţene, din cauza inundaţiilor

Circulaţia continuă să fie îngreunată pe trei drumuri naţionale din Bacău, Buzău şi Vâlcea, din cauza inundaţiilor. Pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Vaslui şi Vrancea circulaţia rutieră este întreruptă.

Potrivit Centrului Infotrafic, nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara.

Din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, în continuare se circulă îngreunat în judeţul Bacău, pe DN12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, în judeţul Buzău, pe DN10 Buzău - Braşov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri şi în judeţul Vâlcea, pe DN64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134.

De asemenea, ca urmare a inundării carosabilului, pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Vaslui şi Vrancea, circulaţia rutieră este întreruptă.

Sursa: www.romaniatv.net

 
jooble.org