Doamnele liberale, onorate și sărbătorite de 8 Martie!

Doamnele liberale, onorate și sărbătorite de 8 Martie!(1784)Peste 150 de doamne și domnișoare din Filiala Constanța a Organizației Femeilor Liberale, au petrecut împreună, de 8 Martie, la Restaurantul Zorile. Evenimentul, unul de tradiție la malul mării, a fost închinat tuturor femeilor liberale, în semn de prețuire și apreciere pentru devotamentul și implicarea lor în ceea ce privește viața politică a Partidului Național Liberal.

Invitații de onoare ai acestei seri dedicate femeilor au fost președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, prim-vicepreședintele PNL Constanța, Vasile Delicoti, și coordonatorul organizației municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, care, alături de tinerii liberali, au împărțit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente. 

În deschiderea evenimentului, deputatul Bogdan Huțucă le-a mulțumit femeilor liberale pentru invitație, dar și pentru munca și dăruirea arătate în activitatea politică. 

Vreau să vă mulțumesc pentru invitația pe care mi-ați făcut-o, aceea de a petrece o seară frumoasă alături de voi. Este o zi etalon pentru modul în care noi, bărbații, ne raportăm zilnic în relația cu femeile din jurul nostru, fie că sunt mame, surori, fiice, colege. Este o ocazie foarte bună pentru a ne aduce aminte cât de mult înseamnă pentru noi, de a ne arăta recunoștința pentru tot ce fac și de a le mulțumi pentru echilibrul pe care îl aduc în viața noastră”, a declarat președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă. 

Pe de altă parte, gazda evenimentului, președintele Organizației Municipale a OFL, consilierul local Adriana Câmpeanu, a lansat un apel la implicare către toate femeile liberale și nu numai:

Le mulțumesc tuturor colegelor și prietenelor mele prezente în această seară aici, alături de care am reușit, în timp, să formăm această familie mare a femeilor liberale. Vă doresc să vă implicați, să fiți alături de noi, pentru că a fi în politică înseamnă să iei parte la decizie. Și spun asta pentru că 8 Martie înseamnă și altceva: lupta femeilor pentru o viață mai bună, pentru un salariu mai bun, pentru dreptul la vot. Vă cer să vă alăturați nouă pentru că sunteți frumoase, îndrăznețe, neînfricate și împreună putem să punem umărul la viitorul copiilor noștri”, a afirmat Adriana Câmpeanu.

La rândul său, secretarul general al Organizației Femeilor Liberale, Daniela Nicolescu, o prietenă veche a femeilor liberale constănțene, a făcut un apel la unitate pentru construirea unei organizații puternice la Constanța.

„Sunt fericită să fiu alături de dumneavoastră. Vă doresc să fiți întotdeauna la fel de fericite ca în seara asta. Sunt convinsă că alături de Adriana Câmpeanu veți reuși să construiți, la Constanța, o organizație puternică de femei liberale”, a menționat Daniela Nicolescu.

 

 
jooble.org