PSD CONSTANȚA, SPOVEDANIE ISTORICĂ CU ANAFURĂ BIO

PSD CONSTANȚA, SPOVEDANIE ISTORICĂ CU ANAFURĂ BIO(2864)


Intrarea în post coincide cu noua perioadă de pocăință a pesediștilor constănțeni, a unora dintre ei, pentru că nu sunt toți bisericoși, care, în privința ultimelor lor decizii, dau vina pe consumul exagerat de alcool și pe păcatele lumești. Așa explică ei gestul lor față de Liviu Dragnea, căruia, cu prilejul scandalului de la București, i-au întors mișelește spatele, jucând pe față pe mâna celor care vor schimbarea sa din funcție…

Spovedania pesediștilor constănțeni se vrea a fi, dialectic vorbind, un mesaj ideologic pentru domnul Dragnea. Mesajul sună cam așa: “Împărate Dragnea, când te-am trădat, să ne ierți, eram beți!” După care urmează un biss: “Da, nu uita, să ne ierți!”

S-au adresat oare pesediștii păcătoși cui trebuie și în timp util? Are Liviu Dragnea căderea, nu mă refer la căderea din sondaje, de a ierta? Chestia lacrimogenă cu iertarea nu ține de obiectul de activitate al bunului Dumnezeu?
Să fi preluat Dragnea și sectorul “Suflete”, după ce i-a restructurat lui Sfântu’ Petre postul?

Intrarea în postul negru i-a influențat decisiv pe “trădătorii” lui Dragnea, mai ales după ce au fost avertizați că, dacă nu-l susțin pe șefu’ la Congres, viața lor s-ar putea transforma radical.

De pildă, ar putea fi un prelungit post negru.
Păi, după ce ai agonisit atâtea și atâtea, merită să treci la postul negru pe viață?

Ținând cont de faptul că pesediștii cu negru în cerul gurii s-au trezit în ceasul al 12-lea, tragem concluzia că spovedania acestora este influențată direct de fusul orar. Ca atare, s-au grăbit să ceară clemență lui “tătuca” și să-i jure credință veșnică.

Să-mi fie cu iertare, cât de veșnică?
Am văzut care e regula în PSD. Te trădează unii cu o jumătate de oră înainte de votul final! Nu-i așa, domnule Tudose? Că doar ai simțit-o pe pielea dumitale de brăilean…

Asistăm, în prezent, la o spovedanie preliminară în care fiecare încearcă să justifice gestul de trădare.
Adevărata spovedanie vine abia după ce Dragnea este reales la al nu știu câtelea Congres!

Acum, cei cu musca pocăită pe căciulă sunt în faza în care își pun cenușă de la crematoriu în cap. Un veritabil spectacol pesedist dominat de lașitate și slugărnicie!

Cum poți să mai stai în fața celui căruia i-ai întors spatele într-un moment decisiv? Ce-i spui? Cum te justifici?

Îi spui simplu: “Șefu, așteaptă-mă, că o întorc și eu imediat ca la Ploiești…”
Ca la Ploiești? Tocmai la Ploiești, unde DNA s-a făcut de portocală!

Despre caracterul educativ al spovedaniei în colectiv ca la PSD. Ascute lupta de clasă pentru colivă. Împrospătează spiritul civic.

Ce zice conducerea PSD Constanța?
Că de-acum încolo vor respecta cadrul legal și Constituția. Dar cine a zis că nu sunt respectate?

Aici, la această spovedanie istorică, merge niște anafură BIO. Și încă ceva…

Din câte am auzit prin târg, s-a tras și ziariștilor o anafură BIO, fiind avertizați că, dacă nu se potolesc, o vor păți precum politicienii!

Ce anume? Se vor îmbogăți peste noapte?
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri