Pentru iubitorii de PISICI, TOTUL pentru PISICI!

Pentru iubitorii de PISICI, TOTUL pentru PISICI!(2801)


Echipa MyCats vă invită duminică, 18 Februarie 2018, la ora 15.00, la deschiderea My Cats - primul Centru de Medicină Felină din Constanța, pe Strada Aprod Purice nr. 1 (Pe Bd. Mamaia, vis-a-vis de Universitatea “Ovidius”, lângă restaurantul “La Scoica”)

Veți avea bucuria de a fi alături la inaugurarea acestui proiect unic, un vis al unui iubitor de pisici, devenit realitate în orașul nostru.

Dr. Tache Epure și echipa sa au pus bazele unui centru dedicat în totalitate pisicilor, în care stresul cauzat de vizitele la veterinar este complet eliminat, iar felinele au parte de cea mai bună atenție și îngrijire veterinară.

La noul Centru de Medicină Felină, pisicile vor putea beneficia de consultații, deparazitări, vaccinări, tratamente, analize de laborator, precum și tratamente alternative, cat grooming și medicină holistică.

O altă premieră în Constanța este deschiderea simultană a Cat Hotel-ului, un loc în care vă puteți lăsa pisica în regim hotelier atunci când plecați în concediu, știind că ea va beneficia de cele mai bune condiții de cazare, masă și asistență veterinară.

My Cats nu este dedicat doar celor care dețin deja o pisică. Oamenii care își doresc să își mărească familia prin achiziționarea sau adoptarea unei feline, vor avea partea de consiliere în creșterea și îngrijirea pisicilor, în așa fel încât decizia achiziționării unei pisici să fie făcută conștient, reducând astfel surprizele neplăcute sau riscul de abandon.

 

Echipa MyCats vă așteptă cu drag!

We Are Here To Help!
jooble.org