Valentine's Day este pentru cuplurile necăsătorite

Valentine's Day este pentru cuplurile necăsătorite(14229)Ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație

Așteptăm cu nerăbdare Ziua Sfântului Valentin. Vrem să fim iubiți, așteptăm gesturi tandre, acceptăm cu ușurință orice idee de a celebra dragostea.

Care este istoria acestei zile nici nu mai contează. Pe cine mai interesează acum că Valentin a fost un preot care oficia casatorii în secret în pofida legilor date de împăratul Claudiu al II- lea? Pare-se că el ar fi fost executat pe 14 februarie 269 sau 270. De ce am sta să cercetăm dacă nu care cumva este sărbătoarea Lupercalia din Roma Antică, sărbătoarea dragostei febrile în care femeile erau mai întâi biciuite pentru a fi purificate iar apoi dezgolite pentru a fi fertilizate?

Pe 14 februarie sărbătorim iubirea. De ce februarie? Probabil și pentru că în februarie nu prea se mai întâmplă nimic. Paștele este prin aprilie- mai, Crăciunul, Anul Nou la finele lunii decembrie iar iarna este lungă și tristă și grea. Nu strică nimănui un pic de fericire!

Din punct de vedere numerologic însă 14 înseamnă 5. În această zi sărbătorim dragostea carnală, atracția fizică, erotismul. O vibrație 5 îndeamnă către petreceri nesfârșite, către aventuri, către dorința de libertate, de a evada. Această vibrație 5 a zilei de 14 vinde bine imaginea sărbătorii, are darul de a îi convinge pe toți că așa este mai bine, că iubirea pasageră nu este nimic rău, că fiecare își poate clădi viața după bunul plac, fie și pentru o zi. Este o vibrație a petrecerilor, a agitației, a sexulualității dezlănțuite, a versatilității și a plăcerii de a trăi clipa, a cuvintelor șoptite tremurat și mereu neadevărate.

Puțini știm însă că ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație, ne determină de fiecare dată să aveam alte reacții.

Ziua de 14 februarie 2018 are o vibrație 9 și nu 5. Cum se calculează? La vibrația universală a anului 2018 care este 2 (2+0+1+8=11=2) adaugăm luna februarie care este luna a doua (2+2=4) rezultatul este 4; 4 este vibrația lunii februarie din anul 2018.

La această vibrație 4 adunăm ziua de 14, adică 14 (5)+4=9. Vibrația zilei de 14 februarie 2018 este 9.

Asta înseamnând că lucrurile nu prea se vor desfășura așa cum visăm. Sau... cine stie ce visam? Oricum va domina dorința de a face ordine în propriile vieți, de a ne scutura de tot ceea ce este dureros, bubos, supărător. Există riscul certurilor furtunoase și al despărțirilor, al rupturilor de relații. Orice începem într-o zi cu vibrație 9 nu va avea parcursul dorit. Este însă o zi tocmai bună pentru finalizarea proiectelor începute cu mult timp în urmă și lăsate de izbeliște. 
jooble.org