FOLK Clujean la Marea de AZUR !

FOLK Clujean la Marea de AZUR !(3013)


Concertele de calitate se țin lanț și în perioada următoare, alți trei interpreți de seamă fiind invitați la Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE  din Eforie Nord, pentru a-i încânta pe iubitorii genului.

Pe 17 februarie, de la ora 21:30, în îndrăgitul local de la malul Mării de Azur, vor interpreta melodii de suflet Emeric Imre și „Doamna folkului românesc” Magda Puskas, acompaniată la chitară de Rareș Suciu.

Emeric Imre este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului. Fire poetică, alege să își povestească viața prin intermediul a două stări de spirit contrare și complementare, prin bucuriile și tristețile ce l-au marcat.

E ca și cum "Un nebun de alb" îndrăgostit dorește să-i dăruiască o "Galbena Gutuie" iubitei lui aruncându-se în apă să "salveze Atlantida" dar până la urmă i-a dăruit un munte !!!::)

 

Emeric Imre împreună cu Magda Puskas și Rareș Suciu vă așteaptă la două concerte într-unul !

 

Veți petrece o seară de vis și încântare !

 

***************************************************************************************************************************
Open doors începând de la orele 19:00.
Copiii până în 10 ani au intrare gratuită.
Copii între 10 si 14 ani plătesc 50% din prețul biletului.
Biletele vor fi puse în vânzare în data de 5 februarie.
Rezervările sunt valabile până în data de 15 februarie . Dacă biletul nu se achiziționează până la această dată, rezervarea se anulează.

Rezervări și informații la numărul de telefon: 0728328082 / 0727488470.
Acces pe bază de bilet cu titlul de suport artist : 55 lei / persoană
Locuri limitate conform normelor legale în vigoare!
 
jooble.org