DRAGNEA NU E DEȘTEPT ȘI VREA SĂ NE ARATE

DRAGNEA NU E DEȘTEPT ȘI VREA SĂ NE ARATE(3174)


A luat țeapă cu Grindeanu, s-a făcut de râs cu Tudose și ne zice relaxat că nu are mână bună de parcă joacă poker cu noi și cu viitorul nostru. Acum ne prezintă cu zâmbetul pe buze un guvern de tolomaci în speranța ca prin comparație să putem în sfârșit să vedem ce deștept e dânsul. Veche meteahnă de-a noastră care ne distruge puțin câte puțin dar neîndoielnic. Dacă PSD, partidul dumnealui, incontestabil, acceptă ca ȘEFUL să nu fie și prim-ministru e o mare tragedie pentru el, ca partid, dar și pentru noi ca muritori de rând îmbătându-ne cu apă rece deși ne place vinul. Și de aici tot felul de chinuri, alunecări de interese și mistificări.

Dragnea vrea cu orice chip să ne conducă iar noi ne facem că nu înțelegem. Unde vrea să ne conducă nu interesează pe nimeni și nici dânsul nu știe. Ba, dacă suntem puțin atenți, am putea înțelege că lui Dragnea îi place la Belina, o insulă pe malul Dunării. Ce să faci acolo? Să te duci cu prietenii în timpul liber, în vacață, la pescuit. De ce să faci acolo un palat? Nu era de ajuns o căbănuță plină cu de toate dar mai ales cu bun gust? Nu cu abundența nesimțirii. Ce om sănătos la cap își construiește acolo, pe malul bălții, un palat și pentru cine? Pentru noi, evident. Belina asta e a noastră, a tuturor, așa cum și Dragnea e al nostru al tuturor. Ce suferință a avut omul ăsta în evoluția lui de vrea să ne arate ce casă mare își face dacă vrea, unde vrea?! Unde este familia dumnealui ca să aibă nevoie de așa ceva? Nici doamna Bombonica nu mai stă cu dânsul. Familia dumnealui e tot PSD-ul, suntem noi toți, chiar dacă nu votăm cu dânsul nici morți să fim. Nu pentru că așa vrem noi ci pentru că așa își imaginează dumnealui că astea sunt urmările alegerilor democratice. Pentru noi se zbate dumnealui, nu pentru Bruxelles, nu pentru Washington.

Nici măcar ăia de la Moscova nu cred că îl plac pe de-a-ntregul. Ar trebui să ne fie milă de dânsul, să îl ajutăm întrucâtva. Un lider al românilor care se dă mare prin Teleorman și pe la Vaslui suferă și vrea să ne arate că are treabă pe aici, cu noi, pentru noi. Nu vrea să aibă de a face cu Japonia, cu America, nici cu Europa pentru că ăia vor să țină legătura cu un Președinte cu un Prim-ministru cu cineva reprezentativ nu cu un amărât de șef la Camera Deputaților al treilea pe orice listă, nici măcar ultimul.

E o mare tragedie aici pentru domnul Dragnea dar pe care dânsul o preferă pentru că se poate descurca bine cu ea. Despre problemele astea mărunte ale noastre din jurul casei de pe aici de pe la noi poate vorbi dânsul cu un zâmbet pișicher la televizor în fiecare seară. Nici pe cei care îl votează pe dânsul sau pe partidul dumnealui nu îi interesează Japonia, America, Europa. Să ne mai scutească ăștia cu pretențiile lor! E clar că vor să ne sugă sângele și să muncim noi pentru ei. Vor să vină aici ca să facă profit. Nu vor să vină ca să ne dea!

Domnul Dragnea s-a născut în comuna Gratia (aoleu, ptiu drace!) din Teleorman pe 28. 10. 1962 adică are prin calcule de numerologie o cifră a destinului 2 din 1 și 1. Asta înseamnă că poate fi un bun partener dacă faci cum spune dânsul dacă îl asculți și îl urmezi întocmai. Vrea să fie șef, comandant, și va face orice pentru asta, numai pentru chestia asta, are ziua de naștere 28 adică 1, din 2+8=10, adică cifra celui puternic. Domnul Dragnea vrea să fie șeful nostru. Așa ne trebuie.


  
jooble.org