RITM, ZÂMBET ȘI NEBUNIE FRUMOASĂ, ÎNTRE APE!

RITM, ZÂMBET ȘI NEBUNIE FRUMOASĂ, ÎNTRE APE!(2471)


Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE și OCRU aduce iubitorilor de muzică folk un concert cu doi dintre cei mai apreciați artiști ai acestui gen.

Sunteți așteptați în 3 februarie așadar, cu un suflu și o viziune modernă, alături de Adrian Mărgineanu – voce/chitară și Dorin Pitaru – chitară, care au format trupa OCRU  și care vin pentru a vă prezenta un proiect muzical inedit. Veți asculta live cele mai cunoscute și cele mai noi piese semnate de Adrian Mărgineanu, pe versuri de Felix Sima, Mircea Dinescu, Dorin Tudoran și Sorin Poclitaru.

OCRU  cântă BOLK !

"BOLK-ul este o combinație de folk, adică ideea de muzică cu mesaj și bossa nova, adică ideea de ritm, zambet si nebunie frumoasă. Noi suntem bolnavi de bolk, adică și de bossa nova și de folk. Iar bolkurile noastre sunt: despre femei, cu trupuri, cu femei, cu nisipuri, pentru femei, despre frustrări, cu ochi albaștri, verzi sau ocri, despre politică și cam atât. E foarte simplu!", spune Adrian Mărgineanu.

OCRU - Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu: „apariție surprinzătoare în folk-ul de la noi! O poveste ce aduce un suflu nou prin versuri și muzică, o chitara magica, o trăire unică! Cine i-a văzut odată revine și devine ....dependent!” (Cristian Zlăvoc)

O seară cu chitare magice, în care sigur vom deveni și noi dependenți de bolk!


OCRU Live!

Sâmbătă, 03 Februarie 2018 orele 21:30
✦ la Restaurantul Pescăresc Între ape din Eforie Nord

Rezervări și informații la numărul de telefon: 0728328082 / 0727488470.

Acces pe bază de bilet cu titlul de suport artist : 30 lei / persoană

Locuri limitate conform normelor legale în vigoare!

Open doors începând de la orele 19:00

Copiii până în 10 ani au intrare gratuită.
Copii între 10 si 14 ani plătesc 50% din prețul biletului.

Biletele vor fi puse în vânzare în data de 08 ianuarie.


Rezervările sunt valabile până în data de 31 ianuarie.
 
jooble.org