FC TELEORMAN

FC TELEORMAN(3767)


La începutul săptămânii care este pe cale să se încheie, mult ,,iubita” noastră națională de fotbal a avut programat un meci împotriva reprezentativei Japoniei. Asemenea tuturor domeniilor în care își propun să activeze, aceștia din urmă performează și iată că de-a lungul acestei campanii de calificare pentru mondiale, se află pe primul loc în grupa în care, din păcate, noi ne zbatem pentru a evita retrogradarea în altă grupă valorică, deloc onorabilă.

Presa internațională cât și cea națională a sesizat o sumedenie de nereguli și divergențe în legătură cu acest meci, dar mai ales cu atmosfera în sânul echipei noastre. Antrenorul Tudosi a ieșit din cuvântul Directorului Dodel Dracnea, motiv pentru care cu câteva clipe înainte de meci s-a decis ca de pe banca tehnică să fim conduși de maseuza Băncilă. Aventurile nu se termină aici, nemulțumiți de primele promise și epuizați după un jaf de cu o seară înainte, o parte din echipă a hotărât să se retragă. Neînțelegerile la împărțeală banilor au divizat vestiarul în 2 tabere, cei care au apucat să ,,ciupească” și au fugit prin Madagascar și cei ghinioniști care au fugit prin țări străine la muncă.

Vine ora meciului și surpriză… adversarii noștri sunt singuri pe teren și încep meciul, iar la pauză deja ne conduceau cu 6-0, c-așa-I în tenis. Între timp scouterii români descoperiseră câteva noi talente prin academiile din țară: Fc Pușcăriașii Liberi, Fc Doctoranzii Agramați, Fc Pedofilii și au încropit în grabă o echipă. La finalul meciului am fost învinși la o diferență de 11 goluri. Vestea ,,bună” este că am pierdut la masa verde cu doar 3-0 pentru că Directorul Tehnic Dodel Dracnea a încercat cu o seară înainte mituirea arbitrului. Iată ce a declarat acesta pentru un post cu ,,antene” :

,,Puteți sta liniștiți, știu pragul financiar pentru care pot oferi o șpagă fără să pun în pericol pe nimeni! Înainte să încalci o lege, trebuie să o cunoști, iar noi nu ne ocupăm cu necurate de ieri , de azi…”

Rătăcit pe Arena Națională am descoperit singurul suporter care a crezut de la început în șansa noastră, cetățeanul turmentat. Iată ce a declarat acesta:

,,Mi-e dor de Tata Puiu Iordănescu, măcar el avea respect pentru divinitate și teamă de Dumnezeu, aștia de azi se cred în codru!”.

Cea mai șocantă intervenție televizată a fost totuși cea a doamnei antrenor Băncilă :

,,Eu nu mă descurc cu limbile străine și s-a resimțit acest lucru în meciul de azi! Norocul nostru că următoarele 2 adversare, Brazilia și Australia, sunt din Europa și practică un fotbal pe care îl putem controla!”.
jooble.org