PSD – FRENCH CANCAN!

PSD – FRENCH CANCAN!(1657)


Festivalul fustelor colorate din PSD se află abia la început de stagiune, dar deja ne-a copleșit cu totul la capitolul impresie artistică.

Principala probă constă în ridicarea și punerea poalelor în cap. Un fel de french “CANCAN”, dar românesc, cu imagini detaliate cu lenjerie intimă.

Festivalul fustelor din PSD a pus punct activității Guvernului României, cu consecințele de rigoare care derivă de aici.

O țară întreagă privește paralizată bâlciul fustelor.
La prima vedere, marea fustăreală, care seamănă tot mai mult cu o ceartă ca la ușa cortului, pare a fi o acțiune bine organizată, care are un singur obiectiv: debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Nu contează cu ce sacrificii și care este prețul jertfei supreme. Ținta este una singură și nominalizată clar: Liviu Dragnea.

Pe fondul muzical “Mama mea e florăreasă”, țara stă pe loc!

Premierul și ministrul de Interne se ceartă după “Mersul trenurilor”. Ca să fie cât mai convingători, fac schimb de comunicate în care se precizează ora la care au luat măsura cutare și măsura cutare. Pierdere inutilă de timp.

În realitate, premierul Tudose îl caută la genunchiere pe Liviu Dragnea. Și când nu ai de unde să-ți apuci adversarul, pentru că nu are guler, ce faci? Îl lovești unde îl doare pe el cel mai mult. În cazul de față, dai în protejata lui.

Concret, ceri demisia ministrului de Interne și nu te lași până nu bagi boala în toți. Exact cum s-a întâmplat cu Sevil și Rovana, un alt meci pierdut lamentabil de domnul Dragnea.

O aripă a PSD are ca miză debarcarea jupânului de Teleorman, care, ca și alți politicieni ajunși pe o poziție superioară în viață, inclusiv din punct de vedere material, se cred invincibili și nemuritori. Ca niciodată, până acum, mai mulți activiști au avut curajul să-l critice în față pe marele alb de Teleorman, căruia, printre altele, i-au cerut să nu mai facă numiri pe funcții singur și de capul lui!

Adevărul este că Dragnea a întrecut, în această privință, orice limită, dar această chestiune nu reprezintă singurul abuz și singurul păcat al liderului pesedist, care a alunecat pe panta conducătorului unic și arogant în toate cele ce sunt.

Dacă îl superi, nu-i așa, și dai în el, dai în fabrici și uzine! Liviu Dragnea a crezut că, dacă a reușit să-l scoată din schemă pe Victor Ponta, care e cu două minți luminate mai mult deasupra lui, are asigurată veșnicia în cariera sa politică.

Victoria fragilă obținută în fața lui Victoraș s-a întors, cu efectele negative colaterale aferente, ca un bumerang împotriva sa. A devenit mult mai posesiv, acaparând partidul în beneficiul său.

Festivalul fustelor a debutat în timpul mandatului de premier al domnului Grindeanu, după care Dragnea a alergat ca să-l convingă să renunțe la funcție, declanșând marea vânătoare de șoareci din PSD.

A încercat același lucru și cu Tudose, dar acesta a ripostat dur cu un avertisment spus în clar: “Eu nu sunt Grindeanu!” sau “Cu mine nu faceți cum ați făcut cu Grindeanu!”

Se pare că, deși avertismentele au fost lansate în vara anului trecut, Dragnea le-a ignorat și acum s-a trezit cu fusta în cap!

Nimic nu se produce întâmplător în Guvernul României, motiv pentru care revin cu o întrebare.:
Până la urmă, al cui om este Tudose?

Deși zice că nu îl interesează nicio funcție, domnia sa a produs tot deranjul din PSD, cu Guvern cu tot!
Culmea e că are mari șanse să-l debarce pe Dragnea, trecând inclusiv prin filtrul Congresului.

Și, atunci, pentru cine toată această tevatură?
Omul serviciilor spune că nu este, nici al președintelui Iohannis, de vândut nu vrea să ne vândă, cu liberalii nu simpatizează...

Mai rămâne un lucru de aflat. Cine i l-a recomandat lui Dragnea pentru funcția de prim ministru, ținând cont că era un personaj oarecum anonim.


Anonim, dar cu un tupeu ieșit din comun!

“Băi, cu mine nu faceți cum ați făcut cu Grindeanu!”

Să fie tot acest scandal rezultatul unor răbufniri de orgoliu marca Tudose?
 
jooble.org