NUMEROLOGIA NE AJUTĂ SĂ FOLOSIM ANUL 2018 CU ÎNȚELEPCIUNE

NUMEROLOGIA NE AJUTĂ SĂ FOLOSIM ANUL 2018 CU ÎNȚELEPCIUNE(2508)


Vibrația universală 3 a lunilor ianuarie și octombrie 2018 ne va determina să riscăm, să încercăm, să acționăm. Norocul ne va sta alături dar și crizele nervoase vor fi tot mai multe iar atacurile de panică ori problemele cardiace se vor înmulți. Ceva mai multă ponderare nu strică nimănui. Sunt luni propice călătoriilor și afacerilor de orice fel în care banii trebuie să circule și nu să fie blocați în conturi.

 

În lunile februarie și noiembrie, vom fie tentați, grație vibrației universale 4, să muncim, să fim minuțioși, organizați, ordonați, să verificăm, să ne stabilim lista de obiective. Sunt luni perfecte pentru achiziții imobiliare.

 

În martie și decembrie parcă vom mai încetini ritmul. Vibrația universală 5 a acestor luni ne va determina să schimbăm modul de acțiune. Ne vom vinde mai bine ideile, vom fi mai convingători, vom munci mai puțin, vom inventa mai mult, vom crea realități alternative prin care vom atrage mai mulți adepți sau mai multe ocazii bune.

Sunt luni perfecte pentru a găsi investitori dar nu și pentru semnarea contractelor. În aceste luni superficialitatea ne poate crea mari probleme: o clauză contractuală fie trecută cu vederea fie nesubliniată corespunzător poate produce pagube notabile. Sunt luni excelente pentru relaxare, călătorii sau pentru promovarea imaginii publice.

Sunt luni excelente pentru politicieni. Atenție la tot ceea ce înseamnă bani, avere, statut.

Vom fi mai neatenți, mai cheltuitori, mai preocupați să ne satisfacem orice mofturi fără a conștientiza pierderile pe care le presupun toate aceste acțiuni.

 

În luna aprilie ne vom responsabiliza, ne vom implica. Luna aprilie, dacă vom înțelege cum să o folosim, poate deveni o lună în care pacea se poate tranforma din vis în realitate. Este luna în care, îndemnați de vibrația universală 6, vom tine către înțelegere, către înlăturarea diferendelor, către armonie. Este singura lună din acest an care, folosită așa cum trebuie, poate aduce cu adevărat o înțelegere veritabilă, reală, între părțile aflate în conflict.

Este o lună perfectă pentru căsătorii dar și luna cea mai potrivită pentru a pune capăt acelor căsnicii nereușite, erodate de certuri, neînțelegeri și neîncredere. Este drept că în luna aprilie vom tinde să fim tot mai preocupați de soarta celorlalți, vom oferi sfaturi tuturor, vom avea impresia că știm mult mai bine cum ar trebui să-și organizeze ceilalți viețile.

 

În luna mai vom fi mai ciudați, mai încăpățânați, mai greu de înțeles. Este o lună perfectă pentru scriitori, pentru savanți, pentru filosofi. Vibrația lunii mai este 7. Îi vom plânge pe cei plecați dintre noi, vom încerca să înțelegem tainele cerului și ale pământului, vom ridica mai des ochii către cer, vom simți mai intens puterea Divinității.

Vom avea parte de presimțiri, de premoniții. Vom conștientiza că mai există ceva dincolo de ceea ce vedem, mirosim, pipăim. Vom încerca să ridicăm vălul, să trecem dincolo, să înțelegem. Vom prefera singurătatea, vom alege compania amintirilor, a trecutului în detrimentul prezentului, a prietenilor. Vom face lungi incursiuni în propriile suflete, ne vom reanaliza grila de valori, ne vom judeca acțiunile trecute, vom suferi pentru fiecare greșeală, vom zâmbi acelor plăcute momente trecute, vom fi urâcioși cu prezentul, vom acorda timp mai mult evocărilor.

La finele acestei luni ne vom regăsi mai siguri, mai întregi, mai curați, mai pregătiți pentru a face față vibrației 8 a lunii următoare.

 

Luna iunie, cu a sa vibrație 8, ne va determina să ieșim la luptă, să ne confruntăm, să ne expunem opiniile.

Este o lună a războaielor interne și externe. Este o luptă pentru atingerea perfecțiunii în orice domeniu și sub orice formă, cu orice risc. Vom fi neobosiți și veșnic nemulțumiți. vom fi chițibușari și vom tinde să vedem doar neajunsurile unei situații. Vom uita să ne manifestăm dragostea, nu vom înțelege la ce ar folosi aceasta fără o situație financiară prosperă. Va fi o lună în care vom simți nevoia să pedepsim. Ne vom transforma în judecători.

Vom fi proprii judecători dar după aceeași măsură îi vom judeca și pe ceilalți. vom fi neîndurători cu hoții, lașii, mincinoșii, leneșii. Vom fi atenți la detalii. Este o lună în care armatele lumii vor fi tot mai bine pregătite și gata pentru a face față oricărui conflict. Este o lună bună pentru finanțiști. Este luna în care vom primi funcție de cât și cum vom munci. Rezultate muncii vor fi doar în funcție de rezultatele efortului depus.

Vom fi mai zgârciți, vom număra fiecare bănuț și, oricât de mari vor fi încasările ni se vor părea a fi insuficiente.

 

Luna iulie, cu a sa vibrație 9, ne va îndemna să finalizăm proiecte începute să lăsate de izbeliște. vom tinde să încheiem relații dureroase, să renunțîm la parteneri neloiali. Vom descoperi trădări, vom suferi și vom înțelege necesitatea acestei suferințe, a acestei etape. Va fi o lună mai dramatică dar absolut necesară.

Este însă o lună în care vom simți nevoia să ne manifestăm dragostea, să fim mai romatici, mai generoși.

Este o lună perfectă pentru manifestări caritabile.

 

În august vom fi mai puternici, mai siguri, mai curajoși, vom spune ceea ce credem și vom acționa pentru a obține ceea ce ne dorim- vibrație universală 1. Pentru o lună doar, în acest an. Este bine să folosim din plin calitățile acesti luni în care putem porni noi proiecte, în care înțelegem că încăpășânarea are rostul ei. Vom fi mai energici, mai ambițioși, mai raționali și mai independenți. în acestă lună este posibil ca unele parteneriate să se strice tocmai din cauza dorinței fiecăruia dintre parteneri de a își impune opiniile, de a fi ascultat de către celălalt.

 

În septembrie (vibrație universală 2) ne vom tempera, ne vom recunoaște vulnerabilitățile și vom reveni la acea stare de relativă înțelegere, necesară repoziționării, reconsiderării și analizei planurilor viitoare.
jooble.org