MIRUNA-ANCA SANDU: Lumea modei din România nu este încă suficient de diversificată, de îndrăzneață

MIRUNA-ANCA SANDU: Lumea modei din România nu este încă suficient de diversificată, de îndrăzneață(29657)


În timp ce era elevă a Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria”, secția design vestimentar, Miruna-Anca Sandu, absolvea cu nota maximă 2 cursuri: cel de fotografie (2ani) și cel de design vestimentar (3ani). După terminarea liceului, a reușit să între pe poziția a II-a la Universitatea Națională de Arte din București, secția modă. A studiat un semestru la Accademia di Belle Arti, din Roma, iar recent a absolvit UNArte din București cu nota 10. În prezent încearcă să își promoveze și să își dezvolte brandul, urmând ca în viitorul apropiat să se îndrepte către un masterat în domeniu în Milano, Londra sau Barcelona.

1) Când a apărut acest brand și ce segment țintă ai stabilit ?

Brandul Siruna Mandu a apărut după primul an de facultate, când pasiunea mea pentru a face haine, devenea din ce în ce mai mare. Începusem să produc cât mai multe piese, pe care le vindeam la târguri pentru designeri și bineînțeles, acestea aveau nevoie de un nume, pentru a oferi posibilitatea clienților de a mă contacta mai ușor. Brandul meu se adresează atât femeilor cât și bărbaților ce își doresc produse unicat, produse comode, dar îndrăznețe, ce nu pot trece neremarcate. Linia pe care o urmez este una sport, ce combină elemente chic și stylish.

2) Pe ce podiumuri au defilat modelele care au purtat creațiile tale ?

La începutul anului I de facultate, am avut o prezentare în București, în clubul Fratelli, după care au urmat mai multe prezentări în cadrul facultății. Anul trecut am mai participat cu creații la Romanian Fashion Philosophy și la diverse alte evenimente.

3) Care este impresia ta despre lumea modei din România ?

Din punctul meu de vedere, lumea modei din România nu este încă suficient de diversificată, de îndrăzneață, asta probabil și din cauza publicului ce nu este suficient de receptiv, dispus schimbării și experimentării lucrurilor noi. De asemenea, consider că este nevoie de mai mulți designeri ce fac haine de bărbați, este o zonă care încă nu este suficient de exploatată.

4) Cum ai descrie stilul Siruna Mandu Clothing?

Stilul abordat de mine atunci când vine vorba de realizarea pieselor vestimentare este unul modern, cu un aer sporty-chic. Ținutele au un aer cool și îndrăzneț.

5) Unde te pot găsi clienții interesați ? 

Clienții interesați mă pot găsi momentan doar pe rețelele sociale : facebook : Siruna Mandu Clothing și instagram : sirunamandu_clothing 

6) Ce obiective ai pentru 2018?

La începutul anului 2018, pregătesc un eveniment cu prezentarea următoarei mele colecții ce se adresează în mare parte bărbaților. De asemenea, plănuiesc să particip în continuare la târguri și prezentări și să îmi dezvolt cât mai mult brandul.
jooble.org