Bavaria Mobility, servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung

Bavaria Mobility, servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung(21739)


Bavaria Mobility este noua afacere a grupului Automobile Bavaria dedicată pieţei de închirieri de automobile premium, cu pachete şi servicii complete. Compania oferă servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung (Executive Mobility), având o flotă de peste 70 automobile marca BMW şi MINI, care include cele mai noi modele ale producătorului. Serviciul Executive Mobility oferă o alternativă flexibilă pentru leasingul operaţional. Astfel, clientii îşi pot înlocui maşina o dată sau chiar de două ori pe an, în funcţie de preferinţe şi sezon.

Automobile Bavaria Group lansează un nou business de mobilitate pe piaţa din România, prin brandul Bavaria Mobility.

Bavaria Mobility este noua afacere a grupului Automobile Bavaria dedicată pieţei de închirieri de automobile premium, cu pachete şi servicii complete.

Compania oferă servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung (Executive Mobility), având o flotă de peste 70 automobile marca BMW şi MINI, care include cele mai noi modele ale producătorului.

Serviciul Executive Mobility oferă o alternativă flexibilă pentru leasingul operaţional. Astfel, clientii îşi pot înlocui maşina o dată sau chiar de două ori pe an, în funcţie de preferinţe şi sezon.Bavaria Mobility este în acest moment primul serviciu de mobilitate auto premium din România, dedicat exclusiv unui brand, precum BMW. Prin serviciile oferite, Bavaria Mobility se adresează managerilor companiilor mari şi mijlocii, expaţilor care utilizează autoturisme pe perioade determinate de timp, ambasadelor sau clienţilor care doresc să închirieze un autoturism de ultimă generaţie într-o stare impecabilă şi condiţii avantajoase, la un preţ competitiv. Echipa Bavaria Mobility este formată din specialişti cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul închirierilor auto, leasingului operational şi al managementului de flotă.

Servicii extinse de mobilitate

“Dezvoltarea unui nou business de mobilitate în cadrul Automobile Bavaria Group face parte din strategia noastră pe termen mediu de extindere a serviciilor pe care le oferim. Un rol important pe care îl are Bavaria Mobility este acela de a oferi un plus de diversitate şi o alternativă de mobilitate pentru clienţii noştri din România, atunci când nu sunt direct interesaţi de achiziţii sau îşi doresc mai multă flexibilitate. Prin serviciul Executive Mobility oferim o alternativă la leasingul operaţional. Clienţii beneficiază de condiţii flexibile la închirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Ei au posibilitatea ca în perioada contractuală să îşi schimbe autoturismul, adaptându-l în funcţie de sezon (de ex: vara – limuzină/ iarna – SUV) sau de preferinţe.” a declarat dl. Michael Horst Schmidt, Preşedinte Automobile Bavaria Group.
jooble.org