TNL Constanța vă invită la un spectacol caritabil de Crăciun

TNL Constanța vă invită la un spectacol caritabil de Crăciun(2135)


Tineretul Național Liberal, împreună cu Trupa AICI și Asociația TEEN TALENT, și-a propus să întâmpine Crăciunul cu un spectacol deosebit, o piesă ce a primit la Gala Tânărului Actor Hop, în 2017, Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul Publicului pentru cel mai bun spectacol, precum și Premiul Publicului pentru cel mai bun actor acordat actorului Cosmin Stănilă.

„De ce, Anton Pavlovici Cehov” este o adaptare după Mașinăria Cehov de Matei Vișniec sub regia lui Cătălin Bocîrnea și distribuția formată din Alex Popa, Irina Sibef, Radu Dogaru, Nicolae Burlacu și Cosmin Stănilă. Spectacolul este o afișare a căutării empatiei, a sentimentelor umane, într-un parcurs firesc de analiză a efuziunilor emoționale.

Președintele Filialei Constanța a Tineretului Național Liberal, Cosmin Sava, declară că „împreună cu directorul Trupei AICI, Tiberiu Roșu, și consilierul județean Bogdan Bola, am decis să ducem la următorul nivel colaborarea începută anul trecut, în cadrul Festivalului de Teatru pentru Tineri (singurul de acest fel din județ) și să aducem acest spectacol de succes și în Constanța, totul în scopuri caritabile. Toate fondurile care se vor strânge în urma vânzării biletelor vor merge către una dintre școlile speciale din municipiul Constanța, pentru a face o bucurie celor mici în prag de sărbători”.

La rândul său, prim-vicepreședintele TNL Constanța, Cristian Decu, consideră că „pentru Constanța și constănțeni, teatrul poate reprezenta o modalitate de ieșire din rutină, o detașare temporară de la zgomotul urban. Universul piesei <> este cel mai potrivit loc pentru a îți petrece ajunul Crăciunului, fiind o experiență profundă ce își va lăsa cu siguranță amprenta în inima iubitorilor de teatru din Constanța”.

Pe de altă parte, directorul Trupei AICI, Tiberiu Roșu, este de părere că „spectacolul caută să răspundă întrebării legate de stranietatea creatorului în fața singurătății dinaintea morții, singurătate suportabilă doar prin bântuirea sa, a autorului lumilor imaginare, dar posibile, de către personajele sale, scrise, exprimate și asumate. Prin acest spectacol am reușit să răspundem unei alte întrebări care frământă știința teatrală, aceea legată de felul în care se mai poate sau ar mai trebui să se joace Cehov în zilele noastre.”

Tineretul Național Liberal împreună cu echipa Seathre Fest vă invită să vă descoperiți universul lui Cehov, un univers cu personaje încărcate de patos, complexe, frământate și îndurerate, serafic fericite sau deconectate de la rețeaua vie a societății.

Evenimentul se va desfășura joi, 21 decembrie 2017, la ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanța. Valoarea minimă a donației este de 20 de lei, banii strânși urmând să fie utilizați în scop caritabil.

Biletele se pot obține numai online sau prin Trupa Aici. Pentru rezervări și bilete:

0720906907 - Lungu Tony
0721928117 – Roșu Tiberiu

#SeathreForCharity
#TrupaAICI
#TnlConstanta

jooble.org