Caravana Cariera ta în FINTECH

Caravana Cariera ta în FINTECH(2359)


Caravana “Cariera ta în Fintech” a ajuns din 22 noiembrie și la Constanța!

La Hotel Bulevard, lumea tehnologiei a fost abordată dintr-o cu totul altă perspectivă, în cadrul unei conferințe ce interesează atât liceenii, cât și persoanele care doresc să profeseze în domeniul IT.

Noțiunea de proiect IT, schimbările provocate de digitalizare și evoluția continuă a acestei industrii reprezintă câteva dintre temele care vor fi abordate de speakerii de top invitați: Ion Moldoveanu, Alina Butnaru, Anca Ivancu, Carmen Sandu, Răzvan Duica și Alexandru Coman.

Evenimentul de la Constanța continuă proiectul Caravana IT, organizat de Districtul Rotaract România & Republic of Moldova, în parteneriat cu Deutsche Bank Global Technology, centrul de dezvoltare software din Europa de Est al Deutsche Bank.

Caravana se va opri în fiecare lună în alt oraș al României pentru a promova oportunitatea dezvoltării unei cariere în Fintech și pentru a răspunde tuturor intrebărilor tinerilor.

În Constanța, proiectul este organizat prin implicarea Cluburilor Rotaract Constanța, Rotaract Pontus Euxinus și a cluburilor Interact Constanta, Pontus Euxinus si Cetatea Tomis. 


"Cariera ta in FINTECH” este prima caravană IT din Romania adresată tinerilor de liceu, organizată de Rotaract Romania & Republic of Moldova în parteneriat cu Deutsche Bank Global Technology, centrul de dezvoltare software din Europa de Est. Caravana se va opri în fiecare lună în alt oraș al României și va prezenta tinerilor ce înseamnă un proiect IT, care sunt schimbările pe care le aduce digitalizarea în lumea de azi, introducând tinerii în lumea tehnologiei dintr-o cu totul altă perspectivă.Caravana IT a început la Brașov, pe data de 27 octombrie.

Agenda evenimentului de la Constanta si tiparul general al conceptului a fost:
14:00 Cariera ta in Fintech – Ion Moldoveanu
14:15 Antreprenoriatul IT in Constanta - Alexandru Coma
14:25 Invatarea in IT – Diana Lebediuc
14:35 Ce este un proiect IT – Anca Ivancu
14:55 Project Management in IT – Razvan Duica
15: 15 Ce inseamna sa fii ITAO – Carmen Sandu
15:35 Inchiderea evenimentului & Networking Session

Următorul eveniment va avea loc în Satul Mare pe data de 12 decembrie in sala festiva a Liceului Mihai Eminescu de la ora 12:00. Astfel, programul de calatorii al Caravanei IT pe aria Romaniei, este urmatorul:

Ianuarie 2018 - Focsani
Februarie 2018 - Targoviste
Martie 2018 - Alba Iulia
Aprilie 2018 - Piatra Neamt
Mai 2018 - Ramnicu Valcea
Iunie 2018 - Craiova 
jooble.org