Felix Stroe va fi o surpriză pentru toți! Doar Numerologia îl mai înțelege.

Felix Stroe va fi o surpriză pentru toți! Doar Numerologia îl mai înțelege.(3723)


FELIX STROE
Data nașterii 25 decembrie 1955

 

Cutezanță și viteză, viață trăită la limite, uneori chiar la granița dintre bine și rău, oscilând între nevoia de singurătate și imposibilitatea de a se izola îndelung, Felix Stroe este un amestec ciudat de candoare și mister, de impulsivitate și scepticism, de nevoia de a face spectacol și interiorizare.

Are cifra destinului 3 din 3 și 0 și cifra zilei de naștere 7, cifre care definesc trăsături antagonice de caracter.

Distant și plăcut deopotrivă, conducând fără să fie blând, este imposibil să nu ajungi să-l admiri și să-l ocolești în același timp.

Rece și implacabil, dispuns în a se expune fără a se dezvălui, energic și inabordabil, are mereu soluții pentru situații neprevăzute.

Cu un simț al umorului acid și capacitatea de a trăi îm mijlocul misterului, învăluit de el, nu va simți nevoia de a se descătușa de povara singurătății pe care o poartă în sine cu stoicism.

Priceput în a descifra caractere, el va rămâne imposibil de cunoscut, de atins, de apropiat.

Se plictisește repede, nu stă locului, nu se confesează. Având darul intuiției și excelente abilități analitice, este încăpățânat, nu acceptă sfaturi, este dificil de înțeles și de apropiat.

Fire ascunsă, perfecționistă, plănuiește totul în mare secret pentru a trece la acțiune în mod neașteptat.

 

Trăind printre secrete, fiind una cu ele, înțelege importanța tainei și o va păstra cu sfințenie.

Fire ascunsă, cu emoții profunde, nu-și va dezvălui sentimentele aproape niciodată.

Rece și arogant dar și condescendent și fermecător, este o enigmă pentru toți. Norocos și plin de imaginație, are o memorie excelentă.

Gelos, simte nevoia de afecțiune. Rezervat, nu se va avânta în a își manifesta sentimentele față de ceilalți, intolerant, mai bine să nu afli cum acționează și sancționează când ordinul nu i-a fost îndeplinit.

Cifra obiectivelor sale este 1 ceea ce înseamnă că pentru a fi ferit de ghinioane ar trebui să preia conducerea în orice situație, oriunde s-ar afla, indiferent de riscuri.

Tenacitatea este una din calitățile sale, stă mărturie linia completă 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

 

Anul 2017 are pentru Felix Stroe o vibrație personală 2, un an al parteneriatelor, un an în care va coopera mai ușor cu cei din jurul său, în care i se va propune să intre în tot felul de asociații. Luna octombrie are, pentru el, vibrația 3, a norocului, a riscului, a călătoriilor.

 

În 2018 va risca, va găsi soluții celor mai dificile situații, va comunica eficient, afacerile și proiectele se vor desfășura în condiții excelente. Schimbări, modificări de planuri în februarie și noiembrie 2018, singura lună cu adevărat dificilă se va dovedi a fi luna iunie.

P.S. Pentru că nu sunt sigură că FELIX STROE este numele său complet și corect, de care am foarte mare nevoie în calculele numerologice, bine făcute, mă opresc, deocamdată, aici.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri