Mariana Gâju nu se mulțumește niciodată cu locul doi. Ce-i mai place! Încă o dezvăluire numerologică!

Mariana Gâju nu se mulțumește niciodată cu locul doi. Ce-i mai place! Încă o dezvăluire numerologică!(1576)


MARIANA GÂJU
data naşterii 26 martie 1960

 

Eficientă și rațională, atentă la detalii și uneori chițibușară, vede tot, nu-i scapă nici o greșeală. Pedepsește cu asprime superficialitatea, știe să fie recunoscătoare celor devotați- cifra zilei de naștere 8.

 

Pe 03 octombrie 2017 Adunarea Generală a Filialei Judeţene Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România a reales în funcția de președinte pe Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

 

Anul 2017 are, pentru Mariana Gâju, o vibrație 3, a norocului, a riscului și a călătoriilor.

În luna octombrie își stabilește prioritățile, muncește, se organizează, se disciplinează și pregătește lista noilor obiective- vibrație personală 4.

Ziua de 3 octombrie 2017 a avut pentru primarul comunei Cumpăna o vibrație personală 7.

O zi în care doar Divinitatea a stabilit și așezat lucrurile după voia lui, o zi în care Mariana Gâju a fost ocrotită, dat fiind faptul că cifra 7 apare în cifra destinului său.

 

În general ambiţioasă şi eficientă, Mariana Gâju reuşeşte să asculte opiniile tuturor dovedind o diplomaţie altfel decât o înţelege majoritatea.

Vulnerabilă când este vorba despre necazurile celor din jurul său, emotivă, ascunzând bine acestea sub platoşa femeii general neînfricată gata a se jertfi pe altarul credinţelor sale.

Ambiţioasă nu pregetă nici un minut în a îşi duce misia la îndeplinire.

Va mângâia pe creştet doar pe aceia care merită cu adevărat şi are un radar special în astfel de situaţii.

Îi place competiţia. Nu o mulţumeşte locul doi.

Mânată mereu doar de bune intenții este diplomată și cu tact atunci când o asculți, când nu-i comentezi ordinele, când nu încerci a-i da sfaturi.

Generoasă și uneori emotivă, banii sunt o prioritate pentru ea doar când trebuie să-i strângă pentru a face bine în jurul său.

Uneori distantă și inabordabilă, întotdeauna pricepută în a înțelege firea oricărui om ajunge în preajma ei- cifra destinului 9 din 2 și 7.
Responsabilă și implicată, își va asuma întotdeauna realizări și eșecuri.

Își spune opiniile fără a se teme. Iubește liniștea, armonia, buna înțelegere dar va alege lupta pentru a păstra pacea- cifra personalității 6.

Vibraţia comunei Cumpăna este 6. Mariana Gâju are o cifră energetică 6- se potriveşte cu această comună.

Oamenii sunt responsabili, respectă familia, respectă principii, primăriţa la fel.
jooble.org