Președintele României, Klaus Werner Iohannis - un norocos încăpățânat și atipic Dezvăluiri numerologice

Președintele României, Klaus Werner Iohannis - un norocos încăpățânat și atipic Dezvăluiri numerologice(2404)


Klaus Werner Iohannis (al cărui nume corect ortografiat in germană este Johannis) având o cifră a destinului 7 din 3 și 4 este încăpățânat și atipic, este curajos fără a face paradă de acest lucru, se pricepe la vorbe fără a ne arăta în mod frecvent asta. Data nașterii: 13 iunie 1959.

Discursul său mereu va reuși să fie serios, la obiect, incisiv și va exprima exact ceea ce trebuie fără a crea nelămuriri.


Importanța secretului îi este binecunoscută iar plăcerea de a risca este temperată de necesitatea de a înțelege că totul este bine aranjat, că terenul este pregătit pentru o săritură fără parașută.

Este norocos chiar dacă nu va forța mereu norocul.

El verifică ori de câte ori este necesar, se asigură, pipăie, consolidează iar mai apoi se pornește a ridica o clădire sigură, o relație durabilă. Este un singuratic ciufut, căruia nu-i displace în mod drastic să fie în mijlocul mulțimii dar care va rămâne acolo doar în limitele strictului necesar pentru a se încărca, pentru a primi suficientă admirație, pentru a se desfăta cu rezultatele puterii sale. Este norocos, știe asta, dar nu va abuza nicicând de acest prețios dar. Are nevoie de minutele sale de singurătate, are nevoie să își facă, la sfârșitul fiecărei zile, o radiografie a celor bune și celor mai puțin bune realizate pe parcursul ultimelor ore.


Are capacitatea de a vedea prin oameni, dincolo de ei, în sufletele lor, înțelegându-le motivațiile cuvintelor sau faptelor.

Se descurcă în orice situație iar soluțiile sale vor fi mereu neconvenționale. Se consumă mult chiar dacă nu arată. Sentimentele sunt ale sale, atât de intime, de personale încât nu consideră necesară manifestarea acestora.

Este complicat să ajungi consilierul lui Klaus Johannis, presupunându-se că rolul acestuia este în primul rând acela de sfătuitor.

Având o cifră a destinului 7 din 3 și 4 descoperim că îl deranjează să primească sfaturi, nu suportă să fie învățat ori să i se impună a face ori a duce la îndeplinire ceva altcumva decât așa cum i se pare lui a fi normal, a fi corect.


Pentru că are darul de a pătrunde cu ușurință în sufletele celorlalți este imposibil să îl poți ameți cu vorbe frumoase pe Klaus Johannis, chiar dacă cifra 3, din destinul său 7 din 3 și 4, ne arată că îi place să fie lăudat.

Este cu atât mai dificil să îl păcălești pe Klaus Werner Johannis cu cât în numerograma zilei sale de naștere descoperim linia inteligenței, 369, prezență care ne atenționează asupra capacității sale de a trece prin filtrul rațiunii fiecare informație.

Cei doi de 9 din aceeași numerogramă a zilei de naștere ne avertizează în legătură cu acea deosebită capacitate de analiză și sinteză, de preluare a informațiilor, de prelucrare rapidă a acestora și de aplicare a lor acolo unde trebuie, unde este necesar.
Linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei de naștere subliniază tenacitatea președintelui României Klaus Werner Johannis.

Odată ce a stabilit că va îndeplini ceva cu siguranță nimeni nu-l va opri din drumul său.

Comportamentul său (dezvăluit de cifra numelui său complet- Klaus Werner Johannis), este acela al unui om priceput în a se descurca în orice situație, gazdă excelentă și orator bun, capabil a înțelege glumele și care se manifestă suficient de brutal când este supărat.

 

Anul 2017 are pentru el o vibrație personală 2, un an al diplomației, al negocierilor finalizate cu succes, un an în care este un strateg neîntrecut.

În octombrie 2017 totul se va desfășura mai bine, mai ușor, mai plăcut, vibrația personală a acestei luni fiind 3.

Anul 2018, cu a sa vibrație personală 3, îl va determina pe Klaus Iohannis, președintele României, să devină chiar fermecător.

Va găsi soluții celor mai dificile probleme, va face față celor mai diferite provocări, va reuși de fiecare dată.

Cea mai grea lună din anul 2018 pentru el va fi luna iunie, lună în care va risca tot felul de accidente și în care sistemul său imunitar va fi ușor slăbit, o lună în care va descoperi trădători, în care va renunța, cu durere, la o serie de colaboratori. 
 
jooble.org