CLUB CRAP CORBU (PREȘEDINTE FLORIN CÂRSTOCEA)  -  CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA  INDIVIDUAL și VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ PE ECHIPE la CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP DIN UNGARIA

CLUB CRAP CORBU (PREȘEDINTE FLORIN CÂRSTOCEA) - CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA INDIVIDUAL și VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ PE ECHIPE la CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP DIN UNGARIA(5805)


Pescuitul sportiv din România a confirmat din nou valoarea pe care o are pe plan mondial și prestigiul de care se bucură în lumea acestei discipline.

Dacă ar fi să fac o comparație cu lumea fotbalului, cel mai popular sport din lume, Club Crap Corbu este Brazilia pescuitului sportiv din întreaga lume, iar lui Florin Cârstocea, ca talent, pasiune și foarte bun organizator, greu îi găsești un termen de comparație!

Obținerea unui nou trofeu valoros confirmă valoarea întregului lot, pregătirea la cele mai înalte cote, omogenitatea sa, chiar dacă sportivii se exprimă, în timpul concursurilor, în general, atât individual cât și pe echipe.

Noua izbândă a venit după încheierea Campionatului Mondial de Pescuit la Crap Ediția a 19-a, competiție care s-a desfășurat în perioada 20-23 septembrie 2017, în Ungaria, unde au participat 28 de națiuni.

După mai multe zile de concurs, a câștigat două importante trofee în materie de pescuit sportiv.

După omologarea rezultatelor, Club Crap Corbu a fost declarată CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA INDIVIDUAL ȘI VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ PE ECHIPE.

În metale prețioase și cu o semnificație aparte pentru pescuitul sportiv românesc, O MEDALIE DE AUR ȘI O MEDALIE DE ARGINT, care îmbogățesc vitrina cu trofee a echipei Club Crap Corbu, rodul pasiunii domnului Florin Cârstocea.

Meritul este cu atât mai mare, dat fiind faptul că Club Crap Corbu a reprezentat România la această competiție mondială.

Șirul premierelor și a rezultatelor notabile nu se oprește însă aici. După cum reiese din statistici, la ediția din acest an, avem de-a face cu o nouă performanță care îi onorează pe pescarii noștri.

România a obținut cea mai bună performanță de până acum la un concurs organizat peste hotare!
Atenție, la concurență cu 28 de națiuni participante, care au avut în componența lor sportivi cu un palmares la pescuit demn de luat în seamă.

Echipa CCC care a plecat in Ungaria:

1.Kraus Ilie Iohann
2.Ureche Catalin
3.Anton Adrian
4.Lukacs Claudiu
5.Munteanu Gabriel Bogdan
6.Steflea Mirel
7.Roman Felix Florin
8.Orhei Liviu- Lucian
9.Stanciu Liviu
10.Dinescu Nicolae
11.Martoiu Ioan Valeriu
12.Stefan Fasie
13.Liviu Chiriac

Sponsori principali:

OMV PETROM, GASPECO,RIG SERVICE SA, CAMERA DE COMERȚ A ROM NIEI, ANSPSR, ALEXANDRION, DUDI BAIT, VERASIG, Rohrer Servicii Industriale S.R.L, ASOCIAȚIA CLUB CRAP CORBU.

Reamintim ca echipa Club Crap Corbu a câștigat dreptul de a reprezenta Romania în urma castigarii locului 1 la Campionatul de Pescuit la Crap al AGVPS din Romania 2017, competiție relatată pe larg de ziarul nostru.

La final, Președintele FLORIN C RSTOCEA a ținut să transmită următorul mesaj:

“VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET TUTUROR ACELORA CARE AȚI FOST ALĂTURI DE NOI CU SUFLETUL , CU GÂNDUL ȘI FAPTA!”


  
jooble.org