ÎNCĂ UN POLIȚIST ȘEF PENTRU LINIȘTEA NOASTRĂ, DACĂ NE VEDEM DE TREABĂ! Constantin Dancu dezvăluit numerologic

ÎNCĂ UN POLIȚIST ȘEF PENTRU LINIȘTEA NOASTRĂ, DACĂ NE VEDEM DE TREABĂ! Constantin Dancu dezvăluit numerologic(3530)


Azi, 18 septembrie 2017, comisarul-șef Constantin Dancu, a fost împuternicit, printr-un ordin al ministrului afacerilor interne, să exercite, cu caracter temporar, funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județan Constanța. Timp de mai bine de 12 ani a fost șeful Serviciului Rutier al I.P.J. Constanța.


CONSTANTIN DANCU

Data nașterii: 13 martie 1961


Loial și implicat este prietenul dascăl al colegilor săi, cicălindu-i cu diplomație, oferindu-le sfaturi, permanent îngrijorat pentru toți, nepierzând nimic din evenimentele care se desfășoară în jurul său - cifra destinului 6 din 2 și 4. Responsabil, ia mereu în serios funcțiile de încredere, partener excelent, se integrează perfect într-o echipă pe care o coordonează cu pasiune și atenție. Ordonat și minuțios, organizat și disciplinat, muncește oricât este necesar pentru ca totul să funcționeze mai bine decât s-ar aștepta cineva - cifra 4 din destin. Inflexibil și lipsit de umor când este în misiune, urăște necinstea și premiază fair-play-ul. Își face prieteni pe viață, aleși cu mare grijă - cifra 2 din destin. Familia este importantă pentru el iar acțiunile sale nu vor afecta nicicând viața rudelor sale - cifra destinului 6. Îngrijorat permanent pentru toți, de la mic la mare și de la familie până la colegii de serviciu și cetățenii pe care-i apără și servește, nu va ezita să își impună opiniile, să le ofere îndrumare, să-i consilieze, chiar fără voia lor, împotriva dorințelor acestora. Mai simplu spus, nu există eveniment personal sau profesional despre care el să nu știe și el să nu povățuiască, așa cum știe el mai bine, ferm și cu duhul blândeții.

Ce se întâmplă când nu-i urmezi sfaturile, mai bine să nu fiți curioși să aflați.

Pofticios (ne referim la pofte culinare), ușor vanitos, se simte bine când meritele îi sunt recunoscute - cifra 6 a destinului său.

Trecerile bruște de la o stare la alta sufletească îi pot surprinde chiar și pe cei mai apropiați prieteni ai săi.

Întâi zefir iar în următoare clipă uragan, pornit de la un cuvânt gândit și nerostit, trădat de un gest necontrolat, de o mișcare ușoară a pleoapelor, de mărirea pupilei, de accelerarea bătăilor inimii. Totul îi este bine și clar stabilit fără posibilitate de a mai schimba ceva vreodată: pe cine iubește, pe cine urăște, ce își dorește, albul este acea culoare desemnată de el iar negrul nu se va amesteca nicicând pentru a deveni ușor violet. Mereu la un capăt sau altul al drumului, ori este alături de tine îndiferent de consencințe ori este împotriva ta pentru vecie. 

 

Nu uită și nu iartă și, e bine de reținut, întotdeauna se va răzbuna, indiferent cât va dura până la acel moment - cifra 2 din destin.

 

Oscilând între acțiuni rapide și total neașteptate (cifra 2 din destin) și îndelungi așteptări pentru realizări perfecte ale planurilor sale, spectacolul, spectaculosul este parte din viața sa. Va ieși din necazuri și va rezolva problemele apărute total neconvențional. Este omul surpriză! El are mereu mai multe soluții (și toate potrivite) pentru o aceiași situație dificilă. Se descurcă excelent în orice mediu, chiar dacă mai ales la serviciu, pare puțin apretat, scrobit.

Cu simțul umorului dezvoltat, ușor acid, are mereu cuvintele cu el. Gazdă excelentă când nu muncește, antrenant și talentat în aproape orice domeniu, are o memorie fotografică de invidiat.

Norocul îi este cel mai fidel tovarăș dar și cel mai de nădejde aliat. A învățat cu mult timp în urmă necesitatea păstrării cu sfințenie a secretului și de micuț a respectat și a păzit cu grijă cele transmise lui în mare taină.

Agitat, uneori coleric, alteori periculos de liniștit, se consumă neîncetat, poate deveni intolerant, cu toane și impulsiv - cifra personalității 3. Este excelent la munci meticuloase, detestă comportamentul nepoliticos, este un adevărat maestru al planificărilor. Înțelege întotdeauna toate punctele de vedere, ascultă cu atenție, discerne singur dar numai după ce a auzit toate opiniile - cifra 2 din destin. Are nevoie de recunoașterea meritelor, poate fi încercat de viermele geloziei - cifra personalității 3, respectă conceptul de familie - cifra destinului 6, are nevoie de căsnicie - cifra 6 prezentă în numerograma datei sale de naștere.

 

Poate interpreta orice rol, poate intra în pielea oricărui personaj - cifra personalității 3.

 

Nu se va teme niciodată de efort, preferă să vadă rezultatele eforturilor sale. Are nevoie de siguranță fizică și psihică așa că va verifica mereu loialitatea celorlalți, calitatea lor, va măsura de mai multe ori și va tăia o singură dată. El va risca întotdeauna... calculat - cifra 4 din destinul 6 din 2 și 4.
În numerograma zilei sale de naștere există linia inteligenței 369 care ne arată că fiecare informație va fi trecută cu bine prin filtrul rațiunii.

 

Anul acesta, pentru Constantin Dancu, are o vibrație personală 8.

 

Va deveni tot mai atent la detalii, mai ambițios, mai rațional și eficient. Acțiunile sale vor fi executate perfect.

Mai nerăbdător și mai insistent, mai intolerant și permanent nemulțumit, indiferent de realizările obținute, ceva mai irascibil, se va simți ușor nefericit. Va dori mai mult, mai bine și mai perfect.

Luna septembrie 2017 are aceeași vibrație 8 pentru el: stările enunțate mai sus se vor accentua, va deveni tot mai precaut și mai dificil, permanent în priză, perfecționist, pregătit pentru orice acțiune.

18 septembrie 2017, cu a sa vibrație personală 8 (tot 8!) pentru Constantin Dancu, pare a prevesti faptul că ceea ce urmează este o luptă adevărată, a lui cu sine - pentru autodepășire, a sa cu ceilalți - pentru atingerea perfecțiunii, pentru pedepsirea celor care încalcă regulile, o luptă despre care știe că nu va fi deloc ușoară. Mult succes!
jooble.org