VIBRAȚIA ZILEI- 11 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 11 septembrie 2017(1488)


Activi și temperamentali azi vom ieși în evidență. Ne vom sătura de anonimat.

Vom spune stop timidității, vom aprinde reflectoarele, vom ieși curajoși din spatele cortinei și vom presta memorabil orice rol ne vom alege a interpreta.

 

Vibrația zilei de 11 septembrie 2017 este 3. Azi simțim nevoia să fim admirați, să fim în centrul atenției.

Plictisul ne va încerca îndemnându-ne să trecem voioși de la o activitate la alta fără șanse prea mari de a termina vreuna dintre ele. Vom fi în vervă. Vom dori să ieșim, să călătorim, să evadăm, să ne mișcăm, să învingem orice obstacol. E drept că vom avea toane și reacții tumultoase. Vom găsi rezolvare oricărei probleme.

Ziua aceasta poate fi dedicată procesului de creație, fie că hotărâm cum va arăta rochia de mireasă, fie că vom stabili regia unei piese de teatru sau că, pur și simplu, dorim redecorarea casei. Artiștii se vor simți mai inspirați.

Vom ceda mai ușor avansurilor celorlalți, vom cădea în păcat măguliți că am fost remarcați. Azi vom fi dispuși a face concesii dacă orgoliul ne va fi satisfăcut. Cu siguranță impulsivitatea va fi mai mare, gradul de toleranță la reproșuri îngrozitor de scăzut. Ne vom privi stupefiați superiorii care vor încerca a ne pune la punct și parcă se fac a nu realiza ce norocoși sunt că am acceptat a le fi angajați.

Ne vom zburli și rățoi la colegii care nu vor înțelege cât suntem de prețioși.

Vom fi mai zgomotoși, mai vocali dacă nu suntem luați în serios pentru evidentele noastre calități.

Vom fi tentați nu doar a face crize nervoase ci și circ, reproșuri. Vom fi încercați de pârdalnica gelozie. Aproape că ne vom ridica poalele în cap să audă toți nemulțumirile noastre, întemeiate evident.

Este o zi norocoasă în afaceri, în dragoste, în orice domeniu. Aveți șansa ca orice veți încerca să iasă chiar mai bine decât v-ați fi putut imagina.


 

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o PECETE a căsătoriei cu o vibrație 3.
În plan sentimental cuplul este dominat de dorinţa satisfacerii plăcerilor.

Deşi vor fi norocoşi iar banii vor veni către ei mereu, este nevoie de o gestionare atentă a acestora, de multă luciditate, pentru că există o tendinţă puternică spre a îi împrăştia. Vor fi tentaţi să ia hotărâri riscante împreună. Dacă se vor susţine reciproc şi nu se vor ciondăni din nimic, vor avea şi noroc, vor reuşi, oricât de nebunesc va fi planul lor. Acest cuplu va fi sclipitor, strălucitor.

Cei doi vor comunica foarte bine între ei şi foarte ingenios cu ceilalţi. Atât de mult şi atât de expansiv încât pot sări adesea scântei.

Este un cuplu deosebit de norocos.

Cei doi vor avea parte de călătorii frumoase împreună, de petreceri reuşite, vor deveni amfitrioni fermecători.

Vor avea discuţii dese legate mai ales de exprimarea iubirii sau a unei prea mari libertăţi, ori a unei nevoie exagerate de a trăi periculos.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri