VIBRAȚIA ZILEI- 05 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 05 septembrie 2017(684)


Azi vom alege să fim îngrijorați. Pentru oricine și pentru orice. Pentru mașina care s-ar putea strica, pentru pensionarea care va veni peste douăzeci de ani, pentru parchetul care va trebui schimbat dacă vom continua să intrăm în casă încălțați.

Vibrația zilei de 05 septembrie 2017 este 6. Vom fi în alertă, vom prefera să facem scenarii triste, vom reproșa, și da, riscăm să alegem să fim arțăgoși cu cei care nu doresc să intre în jocul nostru. Vom fi vanitoși, vom fi exagerat de curioși. Vom invada spațiul celor de lângă noi. Vom da lecții, vom oferi sfaturi. Ne vor îngrijora alegerile unora și le vom arăta unde greșesc. În opinia noastră, din punctul nostru de vedere care, de cele mai multe ori este total neimportant. Le vom explica celorlalți cum să-și conducă viața, ce alegeri să facă și ce ar fi mai bine pentru afacerile lor. Nu contează că nu ne pricepem la nimic din ceea ce expunem. Azi cel mai bine știm ce-ar trebui să facă celălalt, uitând să ne coordonăm propriile vieți. Vom deveni depresivi când ajutorul pe care îl oferim va fi refuzat.

Azi vom fi individualiști și supuși poftelor. Ne vom implica mai mult la serviciu, vom fi mai responsabili.

Vom prefera să lucrăm în echipă. Într-o echipă care să ne urmeze îndemnurile și să ne respecte.
Ne vom confrunta cu propria incapacitate de a decide. Vom concilia, vom încerca să aplanăm diferendele.

Este o zi perfectă pentru căsătorie, pentru dragostea asumată, serioasă, stabilă. Sunt favorizați profesorii și artiștii. Banii nu reprezintă o prioritate în această zi și, chiar dacă ar fi necesari, șansele ca afacerile să fie și productive azi sunt mici.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 6. Este vibraţia ideală pentru pecetea căsniciei. Cuplul este unul perfect. Cei doi soţi au parte de schimburi echilibrate de opinii, preferă concilierea. Cei doi sunt la fel de serioşi, implicaţi, au nevoie de familie, de căsnicie, de un cămin. Sunt deosebit de grijulii, fapt care i-ar putea determina să fie prea cicălitori în ochii altora. Ca şi cuplu, adesea vor încerca a ordona viaţa altor cupluri, oferind sfaturi multe, prea multe, gratuit chiar dacă ceilalţi au sau nu nevoie. Familia unită pare a fi cel mai important lucru pentru acest cuplu, care se va ocupa de domeniul financiar doar pentru că este necesar, doar pentru a-şi asigura un trai decent. Acest cuplu este perfect pentru  pentru a cununa, pentru a boteza.
jooble.org