De ce vor toți să îi spună LA MULȚI ANI, președintelui Consiliului Județean!?

De ce vor toți să îi spună LA MULȚI ANI, președintelui Consiliului Județean!?(1206)


MARIUS HORIA ȚUȚUIANU
Data nașterii 01 septembrie 1976

Deopotrivă responsabil și năvalnic, grijuliu și impulsiv, curios și cu simțul umorului, fermecător și cu toane, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, are carismă cât pentru toți foștii președinți ai C.J.C. la un loc: cifra destinului 6 din 3 și 3! Riscă mult și reușește de fiecare dată, adună pe umerii săi tot mai multe sarcini pe care le tratează cu seriozitate, este prieten bun cu stresul și are întotdeauna variante de rezervă pentru rezolvarea unei situații dificile - cifra 3 din destin. Preferă pacea dar nu întoarce spatele situațiilor conflictuale; cifra 6 din destin. Se enervează repede, se poate manifesta exploziv, se calmează cât ai clipi. Are nevoie să fie văzut, admirat, apreciat, cifra 3. Calitățile sale de lider sunt neîndoielnice iar încăpățânarea îi este cunoscută. Poate deveni despotic. Independent și energic lucrează cel mai bine pe cont propriu. Preferă să verifice dacă sfaturile i-au fost ascultate, dacă ordinele i-au fost îndeplinite întocmai, cifra zilei de naștere 1.

Când are treabă nu are prieteni

Prietenia poate aștepta răbdătoare în spatele ușilor până când treburile au fost ternimate, cifra personalității 4. Se descurcă în orice mediu și în orice situație, este de încredere, secretele sunt în siguranță la el. Are o memorie vizuală de invidiat, cifra 3 din destin. Cinstit și organizat când este cazul, practic și serios mai mereu, poate traversa perioade lungi în care să se dedice exclusiv muncii, cifra personalității 4. Respectă conceptul de familie și valorile acesteia. De nădejde, devotat și sincer, preferă să vadă rezultatele concrete ale muncii sale, cifra destinului 6. Are nevoie de siguranță fizică și psihică. Nu-l poți amăgi cu vorbe frumoase deși îi place când este lăudat, cifra personalității 4. Comportamentul îi este distant de cele mai multe ori, este stingher în mediile aglomerate deși când trebuie să se exprime captează atenția tuturor.

Refuză să ia în considerare varianta cea mai ușoară

Este dificil să-l determini să îți urmeze îndemnurile, cifra comportamentului 7. Are capacitate crescută de analiză și sinteză, este periculos de inteligent, în numerograma zilei de naștere cifra 9 se repetă de două ori. Are nevoie de căsnice, există cifra 6 în numerograma zilei de naștere. are nevoie de minutele sale de singurătate în care să-și pună ordine în gânduri, poate avea o relație mai apropiată, mai diferită cu Divinitatea. are nevoie de un partener pentru a duce proiectele până la capăt, lipsește cifra 5 din numerograma zilei de naștere. Deși îi place să se regăsească printre oameni, nu este neapărat genul care să lege ușor prietenii sau să urmeze sfaturi. Nu are timp să asculte opiniile tuturor, cifra de tensiune 2. Când are necazuri nu se lasă condus de nimeni și nici nu este cuprins de teamă.

Bate cu pumnul în masă, preia conducerea și ceilalți trebuie să îl urmeze

Anul 2017 are o vibrație 2 pentru el. Un an în care pare să colaboreze mai bine dar în care oscilațiile stărilor fizice și psihice bine/rău nu întârzie să apară și să devină supărătoare, sâcâitoare. Anul 2018 va fi un an mai bun pentru el, mai agitat, mai plin de evenimente dar și mai norocos. În septembrie 2017 va continua să fie diplomat, să încheie contracte avantajoase, să facă parteneriate profitabile. În octombrie 2017 poate să-i iasă absolut orice își dorește. Luna noiembrie 2017 îl determină să muncească și mai mult, să fie și mai precaut, mai pragmatic și mai ordonat, mai rece. În decembrie 2017 se relaxează, parcă puțin prea mult. Există riscul unei anumite superficialități, a dorinței de a termina totul repede. Poate împrăștia banii adunați cu grijă (deși nu este un avar), va deveni mai adaptabil și înțelegător dar și mai convingător.
LA MULȚI ANI FRUMOȘI, MARIUS HORIA ȚUȚUIANU!
 
jooble.org