VIBRAȚIA ZILEI- 28 august 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 28 august 2017(1138)


Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.


Vibrația universală 1 a anului 2017 (care ne influențează pe toți indiferent de data nașterii sau de numele purtat), ne determină să fim tot mai siguri, mai puternici, mai încăpățânați și agresivi dar și mai independenți și energici, pregătiți pentru a porni pe un nou drum, pentru a începe acele proiecte pe care le-am evitat până acum.

Luna august 2017, cu a sa vibrație 9, este o lună dificilă, cu provocări de tot felul, în care ne vom confrunta cu suferințe și cu stări neașteptate de frustrare și neîmpliniri. Avem ocazia să fim mai generoși, mai buni și mai înțelegători. Putem fi mai romantici, mai idealiști dar și împovărați parcă de toate grijile acestei lumi. Există însă posibilitatea de a duce la îndeplinire, de a finaliza lucrări, planuri începute și neterminate.

Azi vom fi dominanți și tiranici. Vibrația zilei de azi este 1.


Hotarele vor dispărea iar angajații vor merge curajoși la șefii lor pentru a le cere socoteală. Azi vom fi energici și hotărâți. Vom prefera să acționăm. De gândit ne vom ocupa în orice altă azi. Acum, aici, nu vom fi spectatori ci creatorii propriilor acțiuni. Nu discutăm nici oportunitatea demersurilor și nici finalitatea acestora. Așteptarea nu este o alternativă. Vom lua decizii pe loc, nu vom accepta ca altcineva să le schimbe. Cine ar îndrăzni azi a ne pune la îndoială hotărârile? Doar unul ce se va considera egalul nostru și care își va primi pedeapsa. Azi nu vor exista subordobați. Fiecare în parte va avea impresia că știe ce-ar trebui să facă celălalt. Fiecare se va simți îndreptățit a-l judeca pe cel de alături. Convingerile ne vor fi ferme iar comportamentul sigur. Azi vom prefera să lucrăm singuri. Nu pentru că ne-ar deranja prezența celorlalți ci pentru că nu putem avea încredere în ei. Ne vom pierde cu ușurință răbdarea, nu vom accepta discuții în contradictoriu. Acțiunile ne vor fi corecte și decise. Vom fi ambițioși, activi și încrezători în propriile forțe.

Independenți, raționali și energici vom deveni cu ușurință agresivi. Ne vom lăuda mai mult, vom fi mai egoiști și vom avea impresia că suntem cei mai importanți. Este o zi perfectă pentru a începe noi proiecte. Azi putem semna contracte avantajoase. Azi vom prelua inițiativa, vom avea ocazia obținerii unor promovării. Există șansa progresului financiar.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 1. O căsnicie în care lupta pentru supremație nu va înceta niciodată. Vor exista discuții permanente legate încăpățânarea celor doi soți de a deveni parteneri. În această căsnicie agresivitatea va avea locul asigurat.
jooble.org